De gedachtelezer

De gedachtelezer - Iain Levison | Fthsonline.com

...... De gedachtelezer De gedachtelezer is het elfde album in de stripreeks van W817 ... bol.com | De gedachtelezer (ebook), Iain Levison ... ... . Het scenario is geschreven door Hec Leemans en het album is getekend door Luc Van Asten en Wim Swerts. De strip werd in 2006 uitgegeven door Standaard Uitgeverij. ==Het verhaal== Wanneer Akke plots gedachten kan lezen, vraagt iedereen zich af vanwaar hij dat kan. De gedachtelezer is zijn derde roman die in het Nederlands is verschenen. Vanaf de eerste pagina leest dit boek als een trein en weet Levison de lezer te ... De gedachtelezer - NRC Webwinkel ... . Vanaf de eerste pagina leest dit boek als een trein en weet Levison de lezer te intrigeren: ooit heeft de FBI een aantal speciaal geselecteerde mensen - zonder dat zij zich daarvan bewust zijn - voorzien van een implantaat waardoor ze telepathisch zijn geworden. De gedachtelezer Iain Levison. Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze een ter dood veroordeelde crimineel voor zo'n missie uit de gevangenis haalt, ontsnapt hij. Terry laat een andere gedachtelezer, een jonge politieagent, hem opsporen. De gedachtelezer direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Iain Levison
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
De gedachtelezer.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze een ter dood veroordeelde crimineel voor zo'n missie uit de gevangenis haalt, ontsnapt hij. Terry laat een andere gedachtelezer, een jonge politieagent, hem opsporen. Maar wanneer de twee gedachtelezers oog in oog komen te staan, gebeurt er iets wat niemand had kunnen verwachten. En dan blijkt dat Terry niet helemaal open kaart heeft gespeeld.

Wil je het boek lezen?De gedachtelezer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iain Levison. Lezen De gedachtelezer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN