De laatste Braedy

De laatste Braedy - Ivan Petrus Adriaenssens | Fthsonline.com

...an Steve op zoek naar haar roots. Nieuwe historische strip over de slag bij Passendale en Cambrai in 1917 Vicky is enig kind, en de laatste persoon met de familienaam Braedy ... De laatste Braedy, Ivan Petrus Adriaenssens - Hardback ... ... . Haar betovergrootvader kent ze alleen uit de brieven op haar zolder. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, wil ze tot elke prijs meer weten over haar roots. Fnac: Van Passendale naar Cambrai, De laatste Braedy, Ivan Petrus Adriaenssens". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Ivan Adriaenssens geraakt niet uitverteld over de Eerste Wereldoorlog. Zoa ... De laatste Braedy - De laatste Braedy ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Ivan Adriaenssens geraakt niet uitverteld over de Eerste Wereldoorlog. Zoals hij al eerder liet verstaan op deze website, gaat zijn nieuwe boek 'De laatste Braedy' over de tanks die ingezet werden bij de Slag bij Passendale.Adriaenssens vertelt twee verhalen door elkaar: dat van Ernest Braedy, een gesneuveld lid van de bemanning van de Fray Bentos, en van Vicky Braedy, zijn zwangere ... De laatste Braedy - Van Passendale naar Cambrai Nieuw Ivan Petrus Adriaenssens - collectie Hardcover € 19,99 Inhoud. Nieuwe historische strip over de slag bij Passendale en Cambrai in 1917. Vicky is enig kind, en de laatste persoon met de familienaam Braedy. Haar betovergrootvader kent ze alleen uit de ... Nieuwe historische strip over de slag bij Passendale en Cambrai in 1917 Vicky is enig kind, en de laatste persoon met de familienaam Braedy. Haar betovergrootvader kent ze alleen uit de brieven op haar zolder. Vicky is enig kind, en de laatste persoon met de familienaam Braedy. Haar betovergrootvader kent ze alleen uit de brieven op haar zolder. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, wil ze tot elke prijs meer weten over haar roots. Vicky is enig kind, en de laatste persoon met de familienaam Braedy. Haar betovergrootvader kent ze alleen uit de brieven op haar zolder. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, wil ze tot elke prijs meer weten over haar roots. Het enige dat ze weet is dat hij honderd jaar eerder stierf op de slagvelden van Passendale, vlakbij de legendarische tank 'Fray Bentos'. Ivan Petrus Adriaenssens - collectie deel 0 De laatste Braedy - Van Passendale naar Cambrai Prijs: € 19.99 Uitgever: Lannoo Week 15, april 2017. Tekeningen: Adriaenssens, Ivan (Petrus) Scenario: Adriaenssens, Ivan (Petrus) Genre: Oorlog, Geschiedenis ISBN: 978-9-40144-215-2 De laatste Braedy 0.00 /10 0 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks. Titel. Sorteeropties Sorteren op nummer Sorteren op jaar. 1: Groen: alle uitgaves van dit album hebben een cover Oranje: bij sommige uitgaves ontbreekt de cover Rood ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ivan Petrus Adriaenssens
DIMENSIE
3,68 MB
BESTANDSNAAM
De laatste Braedy.pdf

OMSCHRIJVING

De laatste Braedy 1e druk is een boek van Ivan Petrus Adriaenssens uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789401442152 Nieuwe historische strip over de slag bij Passendale en Cambrai in 1917 Vicky is enig kind, en de laatste persoon met de familienaam Braedy. Haar betovergrootvader kent ze alleen uit de brieven op haar zolder. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, wil ze tot elke prijs meer weten over haar roots. Het enige dat ze weet is dat hij honderd jaar eerder stierf op de slagvelden van Passendale, vlakbij de legendarische tank 'Fray Bentos'. Zowel zijn lichaam als de tank is nooit gevonden. Alle sporen leiden haar van Passendale naar Cambrai, net als de tanks in 1917. Ze is vastbesloten om de mysterieuze dood van haar betovergrootvader te ontrafelen. Wat heeft zijn dood met de tanks te maken? Is ze echt de laatste Braedy?

Wil je het boek lezen?De laatste Braedy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivan Petrus Adriaenssens. Lezen De laatste Braedy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN