Reddende engel

Reddende engel - Katie Fforde | Fthsonline.com

...e engel is een spannende psychologische roman over naastenliefde, eigenbelang en het verlangen ergens bij te horen ... Reddende Engel door Renate Dorrestein | Scholieren.com ... . 'Vintage Dorrestein: een spannende psychologische roman vol onweersbuien en gekletter van regen.' de Volkskrant 'De warmte van Dorresteins psychologisch inzicht en haar grote verteltalent zijn meeslepend.' Vertel / Reddende engel Gepubliceerd op 23 december 2019 "Ze begrijpt me als geen ander. Dat heb ik zo nodig, want de buitenwereld is soms bikkelhard." Marijke is haar onmisbare steun en toeverlaat en ... bol.com | Reddende engel, Katie Fforde | 9789022574195 ... ... . Dat heb ik zo nodig, want de buitenwereld is soms bikkelhard." Marijke is haar onmisbare steun en toeverlaat en daarom gaf Gabriëlle haar hartsvriendin op voor de giftbox van MediReva. reddende engel. Nieuws & Achter­grond Kloof in Anglicaanse kerk om kerksluiting: 'Juist nu moeten we open zijn ... Engel dompelt je onder in de eenzaamheid van de hoofdpersonages en de plots opvlammende liefde die ze bij elkaar denken te ontdekken ... Vertalingen in context van "reddende engel" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Toen dook hij op, als reddende engel....

INFORMATIE

AUTEUR
Katie Fforde
DIMENSIE
9,54 MB
BESTANDSNAAM
Reddende engel.pdf

OMSCHRIJVING

De impulsieve Jenny Porter moet naar Schotland om te onderzoeken of de lokale wolfabriek nog rendabel genoeg is. Hoewel haar vriend het maar niks vindt dat ze weggaat, pakt ze vol goede moed haar spullen. Eenmaal op de plaats van bestemming kan Jenny het niet meer over haar hart verkrijgen om de fabriek te sluiten. En dan is er nog die oervervelende Ross Grant, die ze diep in haar hart wel erg aantrekkelijk vindt. Als haar vriend haar ineens achterna reist is de chaos compleet.

Wil je het boek lezen?Reddende engel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katie Fforde. Lezen Reddende engel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN