Een zondagsman

Een zondagsman - Daan Heerma van Voss | Fthsonline.com

...ien. Interessant einde ook. Een zondagsman werd genomineerd voor de Anton Wachterprijs 2012 ... Een zondagsman eBook door Daan Heerma van Voss ... ... . Voor de serie Het Decennium ontving Heerma van Voss in 2011 De Tegel. Het Land 32 werd genomineerd voor de Halewijnprijs en de Cutting Edge Award. Bibliografie. 2009 - De Kloof (interviews) [samen met Daniël van der Meer] 2010 - Wat we missen kunnen. Een zondagsman Daan Heerma van Voss . Ooit werd hij de kroonprins van de psychiatrie genoemd. Oscar van Bohemen de psychiater die tot zeven jaar geleden een halfvaste gast was in het ... Daan Heerma van Voss ... . Oscar van Bohemen de psychiater die tot zeven jaar geleden een halfvaste gast was in het programma Buitenhof.Na de val van Ellen heeft hij nog één cliënt, Suzan, die hij later ook niet meer wil behandelen. Een zondagsman book. Read reviews from world's largest community for readers. 'Ellens machines piepen ook, maar anders. Regelmatig, en zacht. Geen piepje... Een zondagsman (roman) Zonder tijd te verliezen (roman) De Vergeting (roman) Het Land 32 (roman) Ultimatum (thriller) Een verlate reis (essay / reisverhaal) De Laatste Oorlog (roman), The last War (novel) Noem het Liefde (roman), Call it Love (novel) Geschreven bij Een zondagsman. De Zondagsman is heel goed geschreven, prachtige sfeertekeningen, je ruikt het ziekenhuis, je hoort de Van Bommels. En inderdaad heel knap om je zo in te leven in een al wat oudere man. Een aantal verhaallijnen blijven liggen, zeker één ervan is erg interessant, deze had ik graag uitgewerkt gezien. Interessant ... Daan Heerma van Voss weet in zijn debuutroman Een zondagsman tussen de regels door een haarscherp beeld te schetsen van de pijn, woede en schuldgevoelens die Oscar krenken na het ongeluk. Oscars lijden wordt nergens breed uitgemeten maar is van een meer ingetogen soort, z...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Heerma van Voss
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
Een zondagsman.pdf

OMSCHRIJVING

'Ellens machines piepen ook, maar anders. Regelmatig, en zacht. Geen piepjes om de aandacht te trekken zoals die uit de kamer hiernaast, maar meer kleine geheugensteuntjes, om ons erop te wijzen dat ze nog steeds leeft.' Sinds zijn vrouw in coma ligt en zijn carrière nagenoeg ten einde is, wordt Oscar van Bohemen, ooit net als zijn vader een gevierd psychiater, geconfronteerd met vragen waar hij nooit eerder over na heeft hoeven denken. Zo blijkt hij eigenlijk maar weinig te weten van zijn echtgenote, en moet hij leren om naast zijn huis ook zijn dagelijkse leven met stiefdochter Sophie te delen. En dat alles in een wereld die zich steeds minder van hem aan lijkt te trekken. Gevangen tussen patiënt, stiefdochter en vrouw, onderzoekt Oscar het verleden van zijn echtgenote en vindt hij in de sportschool zijn "kwijtgeraakte' lichaam terug. En juist wanneer hij in het ziekenhuis op het punt staat definitief afscheid te nemen van zijn vrouw, moet Oscar nog één keer heden en verleden met elkaar zien te verbinden. Met een ongekend inlevingsvermogen en een verrassend gevoel voor humor beschrijft Daan Heerma van Voss een man van middelbare leeftijd die van het leven steeds weer iets anders krijgt dan hij in gedachten had.

Wil je het boek lezen?Een zondagsman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Heerma van Voss. Lezen Een zondagsman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN