Godverdomse klootzak Hc01. isabel

Godverdomse klootzak Hc01. isabel - Regis Loisel | Fthsonline.com

... van het feit dat godverdoms geen Nederlands is) ... Een Godverdomse Klootzak HC 1 - Isabel | Loisel, Pont | Blloan ... . De klootzak in kwestie is een man van wie slechts een foto bewaard is gebleven. Met Een Godverdomse Klootzak verbindt hij zich opnieuw aan een scenarist, en wat voor één. Met Isabel gaat de reeks van start op een typische Loisel-manier. Een groep herkenbare personages wordt één voor één via meanderende gesprekken aan de lezer gepresenteerd. Een godverdomse klootzak 1 - Isabel. Iyo74 6578 'Godverdomse klootzak' kreeg ik naa ... Boek PDF Een godverdomse klootzak Hc01. Isabel | BANK72 PDF ... . Iyo74 6578 'Godverdomse klootzak' kreeg ik naar m'n hoofd geslingerd in de zaak waar ik m'n favoriete leesvoer koop. De omstanders keken raar op, maar strips vormen dan ook maar een deel van de verkochte artikelen, dus wisten zij veel wat er op de balie lag. EEN GODVERDOMSE KLOOTZAK 1 Isabel Olivier Pont + Régis Loisel Blloan | 88 p. | € 9,95 (SC) • € 17,95 (HC) Meanderen in de jungle: Soms is de geboorte van een strip al een strip waard. Dik twintig jaar geleden leerden ... Een Godverdomse Klootzak Isabel HC (zit nog in de plastiekverpakking) We zijn regelmatig aanwezig op beurzen. Afhalen kan ook te Sint Gillis Waas....

INFORMATIE

AUTEUR
Regis Loisel
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Godverdomse klootzak Hc01. isabel.pdf

OMSCHRIJVING

Max’ moeder is net begraven. Als enige erfenis heeft hij twee foto’s van haar, met hem als kind, van toen ze in Brazilië woonden. Op elk foto staat een andere man. Is een van hen zijn vader? Hij duikt in zijn verleden en trekt naar een kamp in de Amazone. Zijn hunker naar avontuur en exotiek botst al snel op de werkelijkheid van de jungle in de jaren 70. Hij treft er een gebied aan dat getekend is door geweld en prostitutie en waar de wet van de sterkste geldt. Een vrolijk en pittig drietal staat hem bij in zijn zoektocht: twee Franse verpleegsters en, vooral, een jonge, stomme Braziliaanse, Baïa, zijn onmisbare gids. In de tropische vochtigheid van die vijandige omgeving heeft ieder zijn eigen doel, maar de eerste bekommernis is overleven.

Wil je het boek lezen?Godverdomse klootzak Hc01. isabel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Regis Loisel. Lezen Godverdomse klootzak Hc01. isabel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN