Jihad in België

Jihad in België - Claude Moniquet | Fthsonline.com

...ty Center in Brussel. Hij schreef verscheidene boeken over terrorisme, jihad en het Midden-Oosten ... Jihad in België - Claude Moniquet - (ISBN: 9789492159113 ... ... . Lees „Jihad in België" door Claude Moniquet verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ze zijn onder ons. Wie zijn deze jihadi's? Wat zijn ze van plan? En hoe kunnen we ze stoppen? België is al vele jaren ee... Jihad in België | ISBN 9789492159120 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. België is al vele jaren een draaischijf van het internationale moslimterrorisme. Maar nu dreig ... Jihad in België, Claude Moniquet - Ebook - 9789492159120 ... ... . België is al vele jaren een draaischijf van het internationale moslimterrorisme. Maar nu dreigt een nieuw en nog groter gevaar: de moslimterrorist uit ons eigen land. Vooral gewezen Syrië-strijders vormen een potentieel gevaar, als 'lone wolf' of gegroepeerd in lokale terreurcellen. Bestel Jihad in België van Claude Moniquet. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Jihad in België. 5.0 1 5 Schrijver: Claude Moniquet. Beschikbaar als e-book. Ze zijn onder ons. Wie zijn deze jihadi's? Wat zijn ze van plan? En hoe kunnen we ze stoppen? België is al vele jaren een draaischijf van het internationale moslimterrorisme. België is al vele jaren een draaischijf van het internationale moslimterrorisme. Maar nu dreigt een nieuw en nog groter gevaar: de moslimterrorist uit ons eigen land. Vooral gewezen Syrië-strijders vormen een potentieel gevaar, als 'lone wolf' of gegroep ... Jihad in België (ePUB) Het is de geschiedenis van de gestage uitbouw van het jihadistisch gedachtegoed in ons land, van talrijke rekruteringscirkels, propagandadispositieven, logistieke netwerken, financieringsstromen, van de gang naar Syrië en van "returnees" naar België. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 4,81 MB BESTANDSNAAM Jihad in België.pdf PUBLICEER DATUM mei 2015 SCHRIJVER Claude Moniquet ISBN 9789492159113 België is al vele jaren een draaischijf van het internationale moslimterrorisme. Maa...

INFORMATIE

AUTEUR
Claude Moniquet
DIMENSIE
11,55 MB
BESTANDSNAAM
Jihad in België.pdf

OMSCHRIJVING

Ze zijn onder ons. Wie zijn deze jihadi's? Wat zijn ze van plan? En hoe kunnen we ze stoppen? België is al vele jaren een draaischijf van het internationale moslimterrorisme. Maar nu dreigt een nieuw en nog groter gevaar: de moslimterrorist uit ons eigen land.Vooral gewezen Syrië-strijders vormen een potentieel gevaar, als 'lone wolf' of gegroepeerd in lokale terreurcellen. Hun haat tegenover onze westerse democratische samenleving is groot, hun visie kent geen mededogen en hun gewelddaden zijn drastisch en dodelijk. In deze uiterst actuele en unieke analyse over België pro leert de gerenommeerde terreurspecialist Claude Moniquet deze nieuwe terroristen, en stelt hij maatregelen voor om deze bedreiging beter te bestrijden.

Wil je het boek lezen?Jihad in België in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claude Moniquet. Lezen Jihad in België Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN