Puur Bonaire

Puur Bonaire - Ellen de Vriend | Fthsonline.com

...r een appartement huren op Bonaire, maar ook over permanent een appartement kopen op Bonaire! Appartement huren op Bonaire: puur genieten! Begin 19e eeuw was Boka Slagbaai de enige haven van Bonaire ... Huis huren op Bonaire? Cuanto maakt het mogelijk! ... . Zout, aloë vera, peulen en houtskool werden vanaf hier verscheept naar Curaçao. Nu, in de 20e eeuw, is het een stuk rustiger in de ... Mi Banana: Heerlijk, puur Bonaire - Bekijk 293 reizigersbeoordelingen, 24 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Kralendijk, Bonaire, op Tripadvisor. Boven of onder water, Bonaire is overal even mooi! Zeker voor logees van het Divi Flamingo Beach Resort, want hier liggen de snorkels voor het oprapen op het strand. En als je vanuit het kristalhe ... Bonaire Archieven - Alles over boeken en schrijvers ... . Boven of onder water, Bonaire is overal even mooi! Zeker voor logees van het Divi Flamingo Beach Resort, want hier liggen de snorkels voor het oprapen op het strand. En als je vanuit het kristalheldere water even opkijkt, zorgen de vrolijke kleuren van het resort voor een big smile op je gezicht. De panden uit de koloniale tijd werden in 1989 omgebouwd tot Bonaires eerste hotel. In het Divi ... Een auto huren in Bonaire voor een heldere all-in prijs regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Bonaire. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid. Op vakantie wil je zonder zorgen genieten....

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen de Vriend
DIMENSIE
8,16 MB
BESTANDSNAAM
Puur Bonaire.pdf

OMSCHRIJVING

Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. Deze gids belicht allerlei achtergronden zoals de geschiedenis, natuur, bevolking en cultuur. Maar ook praktische informatie van A-Z. Met tips en inside information voor de beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven, leukste adresjes, de gezelligste markten, bezienswaardigheden, duikspots, musea, winkels, restaurants en parken. Waar spot je dolfijnen, zeepaardjes, leguanen en zeeschildpadden? En wat zijn de beste stranden, uitjes en festivals? Alles met vermelding van adressen, telefoonnummers, openingstijden en internetsites in full-colour en voorzien van een handige index. Ellen De Vriend schreef ook Puur Curaçao, Puur Sint-Maarten en Puur Guadeloupe. En ook de Curaçaose thriller Bitterzoet. Vrouwenthrillers over Bitterzoet: 'Een vlot geschreven debuut, spannend en het verhaal leest als een speer' - 4 sterren.ThrillZone over de thriller Geruisloos: 'Ellen De Vriend weet met haar schrijfstijl de lezer aan het boek te binden. Dit komt door het krachtige personage, de zeer gedetailleerde omgeving en de mooie verhaalopbouw' - 4 sterren.

Wil je het boek lezen?Puur Bonaire in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen de Vriend. Lezen Puur Bonaire Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN