Yes you Ken!

Yes you Ken! - Ken Delissen | Fthsonline.com

...el De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Yes you Ken! | Boek.be ... . Achter elke hulpvraag bevindt zich een verhaal. Dit verhaal is van niemand alleen, maar van een familie, van een netwerk, van een systeem. Wij zien jou niet los van je omgeving en daarom helpen we jou en jouw familie als… Yes you Ken!. Een toffe job, fantastische vrienden, leuke collega's en een gelukkige relatie: wanneer Ken op 5 juni 2009 naar het werk fietst, lacht het leven hem toe. Niets laat vermoeden dat die dag het noodlot ... Yes you Ken! - Ken Delissen - (ISBN: 9789461318862) | De ... ... . Niets laat vermoeden dat die dag het noodlot daar anders over zal beslissen. Een ongelukkige val op de trampoline en enkele seconden later is alles weg. Zijn toekomst, zijn dromen, zijn job, zijn lichaam. Bestel Yes you Ken! van Ken Delissen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Yes you Ken! hoe ik mijn tweede leven begon Ken Delissen, Inge Delva. Nederlands | Paperback € 22,00 + 44 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of ... Yes you Ken! (e-book) Ken Delissen. E-book. ISBN 978-94-6383-065-2. € 12,99. incl. BTW. Beschikbaarheid: Leverbaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Ken Delissen
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
Yes you Ken!.pdf

OMSCHRIJVING

Een toffe job, fantastische vrienden, leuke collega's en een gelukkige relatie: wanneer Ken op 5 juni 2009 naar het werk fietst, lacht het leven hem toe. Niets laat vermoeden dat die dag het noodlot daar anders over zal beslissen. Een ongelukkige val op de trampoline en enkele seconden later is alles weg. Zijn toekomst, zijn dromen, zijn job, zijn lichaam. Ken wordt wakker in een lichaam dat niet het zijne lijkt. Hij is 28 en volledig verlamd. Zelfstandig ademen lukt niet meer. Praten nog veel minder. Fast forward naar 2018. Negen jaar na de val zien ruim een miljoen Taboe-kijkers hoe moedig Ken vandaag tegen het leven aankijkt. Hoe hij zijn situatie aanvaard heeft, altijd in is voor een mopje, iedereen charmeert én ook nog eens een nieuwe liefde wist te strikken. Hij praat, lacht, droomt, en rijdt behendig rond in zijn rolstoel. In dit boek vertelt Ken over de lange weg die hij heeft afgelegd om te komen tot waar hij vandaag is. Vrienden en geliefden vertellen over Ken. Over hun rouwproces om wie Ken was en hun liefde voor wie hij nu is. Kens droom? Dat dit boek een inspiratiebron is voor lotgenoten, maar meer nog: voor iedereen. Want yes we Ken! Hij kon het namelijk ook.

Wil je het boek lezen?Yes you Ken! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ken Delissen. Lezen Yes you Ken! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN