Arboinformatie 40 - Aansprakelijkheid

Arboinformatie 40 - Aansprakelijkheid - R.O.B. Poort | Fthsonline.com

...ekten. Arboinformatie #40. Auteur(s) R.O ... AI-40 Aansprakelijkheid door R.O.B. Poort (Boek ... ... .B. Poort. NUR code(s) 807 Personeel en organisatie Uitgever(s) Sdu Uitgevers. Taal Nederlands Vers. datum 24/06/2013 NSTC 500277769. dit werk kent de volgende uitvoeringen. Koop AI-40: Aansprakelijkheid (9789012401579) je van Poort, R.O.B. Artikelomschrijving. Bij een arbeidsongeval of beroepsziekte kan de werkgever worden beboet wegens overtreding van de Arbeidsomstandighedenwetgeving. AI-40: Aansprakelijkheid 1e druk is ee ... Sdu | Arbo-Informatiebladen ... . AI-40: Aansprakelijkheid 1e druk is een boek van R.O.B. Poort uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012401579 Bij een arbeidsongeval of beroepsziekte kan de werkgever worden beboet wegens overtreding van de Arbeidsomstandighedenwetgeving. In ernstige gevallen kan een bedrijf of werkgever zelfs langs strafrechtelijke weg worden vervolgd. ArboInformatie 40, aansprakelijkheid van R.O.B. Poort uit het genre School & Studie kopen? De laagste prijs van ArboInformatie 40 aansprakelijkheid met ISBN code 9789012578516 uit het genre School & Studie vind je bij Prijsvergelijk. Aansprakelijkheid voor schade aan de natuur (Paperback). Aansprakelijkheid voor schade aan de natuur. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ... Arbo Informatie AI-40 Aansprakelijkheid 4e editie mr. ing. R.O.B. Poort. Bij een bedrijfsongeval of beroepsziekte moet worden vastgesteld bij wie de verantwoordelijkheid ligt: Heeft de werkgever niet volledig aan zijn zorgverplichting voldaan of ligt de schuld bij de werknemer zelf? De reeks Arbo-Informatiebladen, ook wel AI-Bladen genoemd, bestaat uit verschillende titels die gerangschikt zijn per thema. Direct toepasbaar en met praktische adviezen en tips. De reeks ...

INFORMATIE

AUTEUR
R.O.B. Poort
DIMENSIE
10,31 MB
BESTANDSNAAM
Arboinformatie 40 - Aansprakelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

De uitgave Aansprakelijkheid verschaft inzicht in de belangrijkste delen van de wetgeving waarmee leiding en medewerkers van een bedrijf of organisatie te maken krijgen als het gaat om aansprakelijkheid voor arbeidsongevallen en beroepsziekten.In deze herziene editie zijn de recente ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en rechtspraak verwerkt. Er zijn veel nieuwe voorbeelden opgenomen die gebaseerd zijn op actuele jurisprudentie. Verschillende onderwerpen, zoals dwingend en regelend recht, de rol en bevoegdheden van de OR of het melden van beroepsziekten, zijn nader uitgewerkt. Verder zijn nieuwe onderdelen opgenomen over onder andere de taken en bevoegdheden van de Inspectie SZW, werking en handhaving van de arbocatalogus, goed werkgeverschap en dekking van schade.Belangrijke vragen die in deze uitgave worden beantwoord:- Hoe komt wet- en regelgeving tot stand?- Wat behelst de arbowetgeving en hoe vindt handhaving plaats?- Wanneer is een werkgever aansprakelijk voor een arbeidsongeval of beroepsziekte?- Welke actoren binnen een bedrijf of organisatie kunnen ook aansprakelijk worden gesteld?Aansprakelijkheid maakt deel uit van de reeks Arbo-Informatiebladen, richtlijn voor de arbocatalogus. Bij het samenstellen van deze reeks is een redactieadviesraad betrokken die bestaat uit TNO Kwaliteit van Leven, NEN en het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten.

Wil je het boek lezen?Arboinformatie 40 - Aansprakelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.O.B. Poort. Lezen Arboinformatie 40 - Aansprakelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN