Dooltocht van een Griekse held

Dooltocht van een Griekse held - Bertus Aafjes | Fthsonline.com

...en Griekse held. Bertus Aafjes had al veel gereisd door Egypte en Italië, toen hij in 1958 besloot de Griekse held Odysseus aan de hand ... Boekwinkeltjes.be ... ... 'Dooltocht van een Griekse held' door Bertus Aafjes - Onze prijs: €18,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Bertus Aafjes had al veel gereisd door Egypte en Italië, toen hij in 1958 besloot de Griekse held Odysseus aan de hand van Homeros Odyssee na te reizen door het Middellandse Zeegebied.Voor de lezer die benieuwd is naar de setting van de dramatische gebeurtenissen die zich bijna drieduizend jaar geleden afspeelden, is ... Dooltocht van een Griekse held | Boeken ... .Voor de lezer die benieuwd is naar de setting van de dramatische gebeurtenissen die zich bijna drieduizend jaar geleden afspeelden, is Aafjes de ideale reisleider. Hij ervaart hetzelfde decor als in de oudheid ... Dooltocht van een Griekse held Bertus Aafjes Hij ervaart hetzelfde decor als in de oudheid, in dezelfde baai, bij dezelfde wind, in dezelfde zeestromingen als de legendarische Odysseus.Samen met zijn veelgeprezen vertaling van de Odyssee is het verslag van zijn zwerftochten met Odysseus één van de hoogtepunten in Aafjes werk. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bertus Aafjes
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
Dooltocht van een Griekse held.pdf

OMSCHRIJVING

Bertus Aafjes had al veel gereisd door Egypte en Italië, toen hij in 1958 besloot de Griekse held Odysseus aan de hand van HomerosOdyssee na te reizen door het Middellandse Zeegebied.Voor de lezer die benieuwd is naar de setting van de dramatische gebeurtenissen die zich bijna drieduizend jaar geleden afspeelden, is Aafjes de ideale reisleider. Hij ervaart hetzelfde decor als in de oudheid, in dezelfde baai, bij dezelfde wind, in dezelfde zeestromingen als de legendarische Odysseus.Samen met zijn veelgeprezen vertaling van de Odyssee is het verslag van zijn zwerftochten met Odysseus één van de hoogtepunten in Aafjeswerk.

Wil je het boek lezen?Dooltocht van een Griekse held in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bertus Aafjes. Lezen Dooltocht van een Griekse held Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN