God is klein geschapen

God is klein geschapen - Tim Foncke | Fthsonline.com

...s. Vestiging. Conditie. Voorraad. Prijs. Niet tweedehands beschikbaar ... Recensie: God is klein geschapen doordrenkt van Vlaams ... ... . Verkrijgbaar als e-Book. Vestiging. Prijs. God was noch groot noch klein geschapen, er was enkel een naakte vrouw in een krantenwinkel. Het duurde 187 pagina's om te wennen aan de stijl en humor, de laatste pagina zat ik er goed in. Kon niet kiezen tussen twee of drie sterren, dus uiteindelijk maar gekozen voor beiden. God is klein geschapen is een even komische, liefdevolle als inktzwarte roman over een man die de waanzin in de wereld, en die in zijn kop, probeert te kanaliseren. Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens een gratis proefperiode ... God is klein geschapen van Tim Foncke | Boek en recensies ... ... . Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens een gratis proefperiode. Krijg onbeperkt toegang tot eBooks met een Kobo Plus Lezen-abonnement. God is klein geschapen van de Vlaming Tim Foncke (1978) is bizar, humoristisch en zit boordevol absurdistische aannamen. De tekstschrijver en komiek heeft een prachtpen en kan betoverende humor toevoegen aan iedere regel wanneer dat nodig is. Want zijn roman, die de bijzondere geest van protagonist... (verhalen, 2019; bibliofiele uitgave) Over God is klein geschapen: "God is klein geschapen is het enige boek in de laatste vijf jaar dat ik met veel plezier anderhalve keer heb gelezen" - Herman Brusselmans "Eerst word je overrompeld door zoveel weergaloze grappen en daarna door zoveel wonderlijke gedachten" - Joost Vandecasteele "Op een gegeven moment wist ik niet meer of ik nu moest huilen ... God is klein geschapen. Hoewel zijn literair agent hemel en aarde beweegt om hem tot een opvolger van zijn succesroman De huidkleurige neger aan te zetten, heeft Zaman van Mansbrugge besloten zijn schrijverscarrière aan de wilgen te hangen. Hij slijt zijn dagen in de lokale krantenwinkel met bier en publieksbeschimping. Te...

INFORMATIE

AUTEUR
Tim Foncke
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
God is klein geschapen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoewel zijn literair agent hemel en aarde beweegt om hem tot een opvolger van zijn succesroman aan te zetten, heeft Zaman Van Mansbrugge besloten de schrijverij aan de wilgen te hangen. Samen met zijn vriend Fons vult hij zijn dagen in de lokale krantenwinkel met bier en nietsontziende humor. Terwijl hij in een roes van alcohol worstelt met zijn familieverleden en een verloren liefde, raakt hij in de ban van het meisje Melanie. Kan zij Zaman weghouden bij de afgrond?God is klein geschapen is een even komische, liefdevolle als inktzwarte roman over een man die de waanzin in de wereld, en die in zijn kop, probeert te kanaliseren.

Wil je het boek lezen?God is klein geschapen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Foncke. Lezen God is klein geschapen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN