Lathrain 2 - De tocht

Lathrain 2 - De tocht - Anna Lopez Dekker | Fthsonline.com

...is sterk, maar of die genoeg zal zijn om het tij te keren, is nog maar de vraag ... De Tocht 2 in Bovenkarspel 1611 HT: Woonhuis te koop ... ... . bron: bookspot. Mijn ervaring met Lathrain 2 - De Tocht - Anna López Dekker Titel: Lathrain, 2 - De tocht Auteur: Anna López Dekker ISBN: 978-94-93158-15-3 Verschijnt: 18-03-2020 Leverbaar: Direct Levertijd: circa 2 werkdagen Inkijkexemplaar Zal ook verkrijgbaar zijn als e-book Omslagontwerp: Geert van der Pol Er komen in dit verhaal zowel oude als nieuwe personages voor die de twee gaan helpen tijdens hun tocht en hun gevecht tegen de Ziekte. Sommige personages hebben mij erg verrast, Anna Lopez Dekker heeft met Lathra ... Lathrain Deel 2 De tocht - Anna Lopéz Dekker « Bezeten ... ... . Sommige personages hebben mij erg verrast, Anna Lopez Dekker heeft met Lathrain 2 - De tocht, het tweede en laatste boek in het tweeluik Lathrain, een goed vervolg geschreven, waarin je meer over het ontstaan van de ziekte komt te weten en over de geschiedenis ... Lathrain 2 - De tocht Auteur: López Dekker, Anna Uitgever: Celtica Publishing Verschijningsdatum origineel: 2020 Serie: 2 ISBN: 9789493158153 ISBN e-book: 9789493158191 Subgenre: Epische Fantasy Leeftijdscategorie: Young Adults Lathrain 2 - De tocht. 8,0. Auteur: Anna Lopez Dekker. E-book op Bol.com (€ 8,95) Tweeten. Omschrijving Lathrain 2 - De tocht. Er verschijnt een vreemde vlek, alsof de lucht zelf donkerder wordt en alle energie opgezogen wordt op zoek naar de verloren balans. De Ziekte is begonnen. Lathrain Deel 2 De tocht - Anna Lopéz Dekker. Gepubliceerd op 2 april 2020. De Ziekte is begonnen en Qelarha en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Lopez Dekker
DIMENSIE
10,93 MB
BESTANDSNAAM
Lathrain 2 - De tocht.pdf

OMSCHRIJVING

Er verschijnt een vreemde vlek, alsof de lucht zelf donkerder wordt en alle energie opgezogen wordt op zoek naar de verloren balans. De Ziekte is begonnen. Qelarha en Dalnohr zijn vastbesloten om de Ziekte een halt toe te roepen. De dodelijke energie, die overal waar ze ontstaat het leven wegzuigt, eist steeds meer plekken op. De leefwereld van de elfen is in gevaar en dat zal weldra ook voor die van de mensen gelden. Het probleem is dat niemand weet waar de Ziekte vandaan komt, laat staan hoe die te bestrijden. De elfen proberen het al eeuwen en hebben nooit meer kunnen doen dan het verval dat ze veroorzaakt tijdelijk vertragen. De gecombineerde aarde- en vuurmagie van Dalnohr en Qelarha is sterk, maar of die genoeg zal zijn om het tij te keren, is nog maar de vraag.

Wil je het boek lezen?Lathrain 2 - De tocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Lopez Dekker. Lezen Lathrain 2 - De tocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN