The visionary negotiator

The visionary negotiator - S Ramkhelawan | Fthsonline.com

... zijn geschreven "door en voor" academici of consultants ... The Visionary Negotiator: probleemoplossend onderhandelen ... ... . Met dit boek wil ik het onderwerp bereikbaar maken voor iedereen. The Visionary Negotiator Er zijn vele boeken geschreven over onderhandelen, probleemoplossen, gesprekstechnieken, etcetera, met verschillende uiteenzettingen. De meeste boeken zijn geschreven "door en voor" academici of consultants. Met dit boek wil ik het onderwerp bereikbaar maken voor iedereen. The Visionary Negotiator Er zijn vele boeken geschreve ... bol.com | The visionary negotiator, S Ramkhelawan ... ... . The Visionary Negotiator Er zijn vele boeken geschreven over onderhandelen, probleemoplossen, gesprekstechnieken, etcetera, met verschillende uiteenzettingen. De meeste boeken zijn geschreven "door en voor" academici of consultants. Met dit boek wil ik het onderwerp bereikbaar maken voor iedereen. U kunt dit praktisch boek direct toepassen in diverse gesprekssituaties en onderhandelingen. The Visionary Negotiator Er zijn vele boeken geschreven over onderhandelen, probleemoplossen, gesprekstechnieken, etcetera, met verschillende uiteenzettingen. De meeste boeken zijn geschreven "door en voor" academici of consultants. Met dit boek wil ik het onderwerp bereikbaar maken voor iedereen. U kunt dit praktisch boek direct toepassen in diverse gesprekssituaties en onderhandelingen ... Bestel The visionary negotiator van S. Ramkhelawan. Gratis verzending vanaf €19,9...

INFORMATIE

AUTEUR
S Ramkhelawan
DIMENSIE
9,63 MB
BESTANDSNAAM
The visionary negotiator.pdf

OMSCHRIJVING

The visionary negotiator 1e druk is een boek van S. Ramkhelawan uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463184793 The Visionary NegotiatorEr zijn vele boeken geschreven over onderhandelen,probleemoplossen, gesprekstechnieken, etcetera, metverschillende uiteenzettingen. De meeste boeken zijngeschreven ''door en voor'' academici of consultants. Met ditboek wil ik het onderwerp bereikbaar maken voor iedereen.U kunt dit praktisch boek direct toepassen in diversegesprekssituaties en onderhandelingen. Hierbij merk ik welop dat u de vaardigheid die u met dit boek wenst te bereikenof het resultaat dat u wilt, alleen kunt bereiken als uregelmatig leest en toepast. Een voorbeeld is, dat u na hetbehalen van uw rijbewijs alleen een goede bestuurder wordt,door u regelmatig met uw voertuig in verschillendeverkeersomstandigheden te begeven.Ons brein is tot veel in staat, doch de effecten en deresultaten van ons denken zijn afhankelijk van wat u erinstopt. Het is net een akker waar u oogst wat u zaait.Probleemoplossen is een van de essentiële vaardigheden inhet leven. Onderhandelen is een bepaald type gedrag, dat uzich alleen eigen kunt maken door te oefenen in de praktijk.

Wil je het boek lezen?The visionary negotiator in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S Ramkhelawan. Lezen The visionary negotiator Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN