Voor Siri

Voor Siri - Marjet Schumacher | Fthsonline.com

...cht gesprek kunt voeren? En heel wat grappen uit kunt halen? Ontdek wat je je allemaal met Siri kunt doen ... 13 vragen waar Siri een het beste antwoord op geeft - WANT ... . Siri-alternatief voor Android: Iris. 33; Delen; Nieuws; Wessel van Waas · 18 oktober 2011. Ja, het zat er natuurlijk aan te komen. Na de presentatie van Apple over de iPhone 4S, waar we eigenlijk een 5 hadden verwacht, kregen wij een applicatie die met behulp van een chat-achtige interface de volgende stap zou zijn in spraakherkenning. Celia is Huawei's nieuwe assistent voor smartphones die de concurrentie aangaat met Google Assistent en ... Siri-Voice Assistant (S.I.R.I) APK voor Android - Download ... . Celia is Huawei's nieuwe assistent voor smartphones die de concurrentie aangaat met Google Assistent en Siri voor iPhones. Ontdek het hier. Siri gebruiken. Deze wikiHow laat je zien hoe je Siri gebruikt, de persoonlijke assistent op de iPhone. Zorg dat je iPhone Siri ondersteunt. Elke iPhone, van de iPhone 4S tot het nieuwste model, ondersteunt Siri. Siri aanzetten. Siri is de persoonlijke digitale assistent van Apple waarmee je de meeste functies van je iOS telefoon door middel van spraakopdrachten kunt bedienen. Je kunt online dingen opzoeken, berichten verzenden en ontvangen, je... ING introduceert Siri in Mobiel Bankieren App. Amsterdam, 17-01-2017 09:00. Vanaf vandaag kunnen particuliere klanten van ING gebruik maken van spraak assistent Siri in de ING Mobiel Bankieren App. Met Siri kunnen klanten met hun stem een opdracht geven om geld over te maken of om geld te ontvangen via een betaalverzoek. Het laatste Siri nieuws het eerst op NU.nl. Door mijn Siri-schaamte heb ik voorlopig geen butler in mijn broekzak vrijdag 22 november om 17:23 - NUweekend...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjet Schumacher
DIMENSIE
8,69 MB
BESTANDSNAAM
Voor Siri.pdf

OMSCHRIJVING

Gus is dertien, lief, gecompliceerd en autistisch. Zijn moeder Judith weet geen raad met zijn obsessieve, onophoudelijke vragenstroom. Op een dag komt ze op een briljant idee. Waarom vraag je het niet aan Siri? Zo ontdekt Gus dat Siri, de Apple spraakassistent, bijna altijd overal antwoord op kan geven. Siri is ook vriendelijk, beleefd, grappig, en heeft een eindeloos geduld. Ze wordt Gus' beste vriendin.

Wil je het boek lezen?Voor Siri in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjet Schumacher. Lezen Voor Siri Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN