Voor Siri

Voor Siri - Marjet Schumacher | Fthsonline.com

...maar het is ook geinig om hem of haar grappige dingen te vragen ... 13 vragen waar Siri een het beste antwoord op geeft - WANT ... . Om Siri te gebruiken houd je de homeknop van de iPhone of iPad ingedrukt, of de vergrendelknop van de iPhone X. Of je zegt Hé Siri op de Apple Watch, nieuwste iPhones en Macs. Siri is nuttig voor informatie of het bedienen van HomeKit apparaten of app, maar je kunt ook grappige en leuke dingen vragen. Vraag Siri om een bericht naar uw iPhone te sturen, uw favoriete tv-programma af te spelen op uw Apple TV of een work-out te beginnen op uw Apple Watch. Wat u ook maar nodig hebt, Siri kan het voor u regelen op al ... Siri-Voice Assistant (S.I.R.I) APK voor Android - Download ... . Wat u ook maar nodig hebt, Siri kan het voor u regelen op al uw Apple apparaten. U hoeft het alleen maar te vragen. Misschien heb je recentelijk voor het eerst een iPhone of iPad aangeschaft of heb je nog niet de kans gehad om je te verdiepen in de functie 'Siri'. In deze handleiding leggen we uit wat Siri is, hoe je de functie moet activeren, instellen en gebruiken. Grappige Siri-vragen. Siri, de persoonlijke assistent op je iPhone, geeft an...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjet Schumacher
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Voor Siri.pdf

OMSCHRIJVING

Gus is dertien, lief, gecompliceerd en autistisch. Zijn moeder Judith weet geen raad met zijn obsessieve, onophoudelijke vragenstroom. Op een dag komt ze op een briljant idee. Waarom vraag je het niet aan Siri? Zo ontdekt Gus dat Siri, de Apple spraakassistent, bijna altijd overal antwoord op kan geven. Siri is ook vriendelijk, beleefd, grappig, en heeft een eindeloos geduld. Ze wordt Gus' beste vriendin.

Wil je het boek lezen?Voor Siri in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjet Schumacher. Lezen Voor Siri Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN