De ideale Walter

De ideale Walter - Luc Haekens | Fthsonline.com

...ter (Paperback). Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind ... Recensie: De ideale Walter - Chicklit ... . Zijn hele jeugd... De ideale Walter | ISBN 9789022335192 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De ideale Walter direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Haekens, Luc - De ideale Walter Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo' ... De ideale Walter - Chicklit.nl ... .nl tweedehands boek, Haekens, Luc - De ideale Walter Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De ideale Walter (boek) Bekijk alles. De ideale Walter Luc Haekens • ebook • epub. Samenvatting . Moons ou...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Haekens
DIMENSIE
8,93 MB
BESTANDSNAAM
De ideale Walter.pdf

OMSCHRIJVING

Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera's en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te infiltreren in het televisiemilieu. Hij wordt de persoonlijke assistent van Walter Molenaer, een bekende Belgische televisieproducent, en krijgt zelfs een belangrijke rol in de meest bekeken televisiereeks die het productiehuis van Walter ooit maakte. Hij schopt het tot Bekende Vlaming en wordt in elke talkshow uitgenodigd.Maar dan gaat het mis. Een van de kandidaten in het succesprogramma blijkt lang niet zo sympathiek te zijn als hij zich voordoet. Bommen ontploffen en kelen worden doorgesneden, allemaal live op televisie. En Moon ziet, samen met de rest van de wereld, dat niets is wat het lijkt.

Wil je het boek lezen?De ideale Walter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Haekens. Lezen De ideale Walter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN