De klokkenluider

De klokkenluider - John Grisham | Fthsonline.com

...de beeldschone zigeunerin Esmeralda Geschreven bij De klokkenluider ... De klokkenluider eBook door John Grisham - 9789044975611 ... ... . Het recentste boek van John Grisham, de Klokkenluider. Het verhaal gaat over de twee juridische medewerkers Lacy en Hugo die allebei werken bij de Board on Judicial Conduct. Hugo en Lacy zijn partners die de taak hebben om de werkzaamheden van rechters te controleren, en deze zo nodig uit hun ambt te zetten. Een klokkenluider kan een integer persoon zijn, maar ook iemand die aanvankelijk aan de bekritiseerde praktijken heeft meegedaan, vervolgens spijt kreeg en de misstanden openbaar maakt. Doorgaans wordt het de klokkenluider niet in dank afgenomen infor ... bol.com | De klokkenluider, John Grisham | 9789400508736 ... ... . Doorgaans wordt het de klokkenluider niet in dank afgenomen informatie naar buiten te hebben gebracht. De zaak betreft een corrupte rechter die grote sommen geld heeft verduisterd. Een rechter die in zee is gegaan met de beruchte Coast Mafia. Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning zal opleveren. Voor de betrokken advocaten blijkt het echter een levensgevaarlijke zaak te zijn… Lees minder klokkenluider Letterlijk: de persoon die de klok(ken) luidt en daarmee bekendmaakt dat een kerkdienst gaat beginnen. Overdrachtelijk: medewerker die misstanden, vooral van financiële aard, binnen zijn dienst of bedrijf in de openbaarheid brengt nadat interne rapportage niets uithaalde. De Klokkenluider. 104K likes. De mooiste en leukste teksten om te delen speciaal voor jou. Van een lach tot een traan. Daarbij hebben we altijd aantrekkelijke aanb...

INFORMATIE

AUTEUR
John Grisham
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
De klokkenluider.pdf

OMSCHRIJVING

"Advocate Lacy Stolz werkt al tien jaar voor de Florida Board on Judicial Conduct. In al die tijd hebben slechts twee van haar zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide gevallen vanwege onbekwaamheid.Maar dan wordt Lacy benaderd door de geroyeerde advocaat ‘Rick’. Hij zegt een corrupte rechter in Florida te kennen die grote sommen geld heeft verduisterd. Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning zal opleveren. Maar voor de advocaat die deze zaak op zich neemt, zal het zeer gevaarlijk kunnen worden. Levensgevaarlijk…'Gedegen onderzoek, doofpotaffaires, maatschappelijke misstanden en een geserreerde schrijfstijl zonder een greintje pathetiek, liefhebbers van John Grisham zijn weer thuis.' -Vrij Nederland"

Wil je het boek lezen?De klokkenluider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Grisham. Lezen De klokkenluider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN