De nimf van Napels

De nimf van Napels - Domenico Rea | Fthsonline.com

...e ... Napels (Italiaans: Napoli; Napolitaans: Napule) is een havenstad, de derde stad van Italië, en de grootste van de Mezzogiorno (Zuid-Italië) ... De nimf van Napels | LangZullenWeLezen! ... . Napels is tevens hoofdstad van de regio Campanië (Campania) en van de metropolitane stad Napels.De Napolitaanse agglomeratie heeft circa 4,4 miljoen inwoners. Napels heeft een rijke geschiedenis, kunst en cultuur, wereldberoemde gastronomie en een ... Stuur door. Via dit formulier kunt u de gegevens van "De nimf van Napels" doorsturen naar iemand anders. Die krijgt een e-mail met een link naar ... Domenico Rea De nimf van Napels Recensie Waardering ... . Stuur door. Via dit formulier kunt u de gegevens van "De nimf van Napels" doorsturen naar iemand anders. Die krijgt een e-mail met een link naar de pagina van deze uitgave. De nimf van Napels - Domenico Rea - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 21,90 28 mei. '20. Bezoek website 28 mei. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website....

INFORMATIE

AUTEUR
Domenico Rea
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
De nimf van Napels.pdf

OMSCHRIJVING

InhoudL'education sentimentale van Miluzza, een meisje dat zich door het leven worstelt in een dorp in Zuid-Italië. Het zijn de jaren veertig van de twintigste eeuw maar het lijken de Middeleeuwen wel. Een bestaan van extreme vleselijke lust, grote armoede, schijnheilige priesters, moordend geroddel, optochten, gebeden, uitwerpselen, stank en modder. Miluzza raakt verstrikt in een relatie met een welgestelde man en wordt aan de schandpaal genageld. Hoererij. En dan bereikt de oorlog, met de terugtrekkende Duitsers, ook nog het dorp van Miluzza. Bio Domenico Rea (1921-1994), zoon van een carabiniere, groeit op in Nocera, een dorp in de buurt van Napels. Hij houdt van boeken – de eerste twee pikt hij op een markt. In '47 publiceert hij, onopgemerkt, Spaccanapoli. Dan in 1950 met veel succes Gesù, fate luce! Vele romans volgen, onder andere Diario napoletano (1971) en Pensieri della notte (1987). Zijn laatste, Ninfa plebea (1992), won de Premio Strega. Rea behoort tot de beste Italiaanse vertellers en essayisten van de tweede helft van de vorige eeuw.

Wil je het boek lezen?De nimf van Napels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Domenico Rea. Lezen De nimf van Napels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN