Realistisch revolveren

Realistisch revolveren - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Fthsonline.com

...oopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal ... Realistisch revolveren - J.E. van den Brink | Boeken.com ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,86 Excl. BTW check Volledige prijs. Realistisch revolveren | ISBN 9789013151602 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Realistisch revolveren is de eerste uitgave die de juridische problemen aan de orde stelt die zich voordoen met deze fondsen. In deze Oratie verheldert Prof. Mr. J.E. van den Brink hoe deze f ... Realistisch revolveren - vanstockum.nl ... . In deze Oratie verheldert Prof. Mr. J.E. van den Brink hoe deze fondsen zijn gereguleerd, welke juridische problemen zich daarbij voordoen en welke oplossingen denkbaar zijn. Realistisch revolveren op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie Auteur: J.E. van den Brink: Prijs: € 20,57: Bindwijze: Boek, Paperback: Genre: Staats- en bestuursrecht: Ligt deze titel in de winkel? Dit artikel is op dit ... Realistisch revolveren (eBook) Realistisch revolveren is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Realistisch revolveren PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Realistisch revolveren. Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Realistisch revolveren Het revolverend fonds met een Europese touch. Prijs: € 22,00: Niet beschikbaar Realistisch revolveren: Het revolverend fonds met een Europese touch. Maastricht: Maastricht University. van den Brink, J. E., & den Ouden, W. (2018). Invest NL: Bankieren met €2,5 miljard publiek geld; welke regels gelden er eigenlijk? Nederlands Juristenblad, 2018(22), 1572-1578. Op 8 juni 2018 hield Jacobine van den Brink haar oratie getiteld 'Realistisch Revolveren: het revolverend fonds met een Europese touch'. Voorafgaand aan deze... Realistisch revolveren is de eerste uitgave die de juridische problemen aan de orde stelt die zich voordoen met deze fondsen. In deze Oratie verheldert Prof. Mr. J.E. van den Brink hoe deze fondsen zijn gereguleerd, welke juridische problemen zich daarbij voordoen en welke oplossingen denkbaar zijn. Realistisch revolveren Het revolverend fonds met een Europese touch. J.E. van den Brink . Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Dit instrument werd nog niet eerder vanuit juridisch perspectief beschreven. Deze ... Realistisch revolveren. Het revolverend fonds met een Europese touchInauguratie : Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar 'Europees en Nationaal Bestuursrecht' aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht: Author: van den Brink, J.E. Publisher: RS: FdR IC Rechtsbescherming, Public Law: Date ... De overheid maakt steeds vaker gebruik v...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
8,74 MB
BESTANDSNAAM
Realistisch revolveren.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds vaker maakt de overheid gebruik van revolverende fondsen als financieringsinstrument. Dit instrument werd nog niet eerder vanuit juridisch perspectief beschreven. Deze publicatie doet dit wel: zowel de juridische problemen die zich voordoen bij deze fondsen, als de mogelijke oplossingen daarvoor, komen aan de orde. Het revolverend fonds vormt een steeds belangrijker financieringsinstrument voor de overheid. Deze fondsen maken het mogelijk om te investeren in plaats van te subsidiëren. Geld in deze fondsen draait rond. Dit betekent dat wanneer alles goed gaat, het geld terugkeert in het fonds. Ondanks het feit dat er inmiddels miljarden aan publiek geld omgaan in revolverende fondsen, bestond er tot nu toe geen enkele uitgave die dit financieringsinstrument vanuit juridisch perspectief belichtte. Realistisch revolveren is de eerste uitgave die de juridische problemen aan de orde stelt die zich voordoen met deze fondsen. In deze Oratie verheldert Prof. Mr. J.E. van den Brink hoe deze fondsen zijn gereguleerd, welke juridische problemen zich daarbij voordoen en welke oplossingen denkbaar zijn. Daarom is deze uitgave niet alleen een cruciale informatiebron bij de vormgeving van een fonds. Ook probleemsituaties komen aan bod. De publicatie is daarmee relevant voor ambtenaren bij overheden, beheerders van revolverende fondsen en de ontvangers van gelden van deze revolverende fondsen.

Wil je het boek lezen?Realistisch revolveren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Realistisch revolveren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN