Zorg voor allochtone ouderen

Zorg voor allochtone ouderen - none | Fthsonline.com

... zorg aan allochtone ouderen? // 16/08/2018 Mantelzorgers van ouderen met een migratieachtergrond raken sneller overbelast ... Zorg voor allochtone ouderen | Boek | Pigmentzorg ... . Dit komt omdat ze in een spagaat komen te zitten. Van de ... Veel Turkse en Marokkaanse ouderen hebben liever dat je hen was met behulp van bakjes water in plaats van onder de douche te staan. Probeer als verzorgende open te staan voor dit soort wensen. Wat is erop tegen om het op een andere manier te doen dan je gewend bent? Het kost je niet meer tijd, en je laat je cliënt happy achter. 2. Met de uitkomst kunnen zij voorstellen doen om het aanbod optimaal te laten aansluiten op de vraag van allochtone oud ... PDF Allochtone ouderen wonen en - Moderne-Dementiezorg ... . 2. Met de uitkomst kunnen zij voorstellen doen om het aanbod optimaal te laten aansluiten op de vraag van allochtone ouderen. Wat het oplevert. De uitkomsten van het project zijn aanleiding om het aanbod van zorg en welzijn voor de oudere van allochtone herkomst beter toegankelijk te maken. Deze probleemanalyse is, juist vanwege de systematische gegevensarmoede over optimalisering van zorg en welzijn voor allochtone ouderen, op dit moment essentieel. Een systematische pr...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Zorg voor allochtone ouderen.pdf

OMSCHRIJVING

Zorg voor allochtone ouderen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046512791 'Zorg voor allochtone ouderen' is een weerslag van de opgedane ervaring in het werken met allochtone ouderen in Vlaanderen en Brussel.Naast het schetsen van de maatschappelijke positie van allochtone ouderen wil dit boek aantonen waarom ze een risicogroep dreigen te worden. Maar het wil vooral mogelijke oplossingen aanreiken. Dit wordt zowel gedaan op het niveau van het individu, van de organisatie, als van het beleid. Deze publicatie wil bruggen bouwen voor wie wil werken aan de interculturalisering van onze dienst- en zorgverlening voor ouderen.

Wil je het boek lezen?Zorg voor allochtone ouderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Zorg voor allochtone ouderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN