Het rode huis

Het rode huis - Mark Haddon | Fthsonline.com

...oor de regenbooggemeenschap van Antwerpen Nood aan een gesprek? Steun ons ... bol.com | Het Rode Huis, Kjell Johansson | 9789052267869 ... ... . Onze vormingen. Het Roze Huis wil binnen de provincie Antwerpen een informatie- en expertisecentrum zijn. Bekijk ze hier. Huur een zaal. Op zoek naar een mooie zaal voor je vergadering, workshop of receptie? Melkveehouderij Het Rode Huis ligt pal, maar dan ook écht pal, achter ziekenhuis de Isala Klinieken aan de noordwestzijde van Zwolle. Dit charmante stukje Zwolle is het waard om op een vrije dag doorheen t ... RegioBank - Het Rode Huis ... . Dit charmante stukje Zwolle is het waard om op een vrije dag doorheen te fietsen. Het beroemde Rondje Zwolle voert langs de boerderij. Het is op een paar fietsminuten verwijderd van de binnenstad. Geschreven bij Het rode huis. Mark Haddon is een geweldige schrijver. Ik heb met heel veel plezier en enthousiasme drie andere boeken van hem gelezen. Maar dit boek is voor mij zijn minste: door de vele personages en de voortdurende perspectiefwisseling, waarbij het niet altijd duidelijk om wie het gaat, vond ik het moeilijk om in het verhaal te komen. Het Rode Huis is gevestigd in een authentiek huis in Mechelen en ligt op slechts 25 minuten rijden van Maastricht. Het biedt een ruime split-level accommodatie en een tuin op het terrein. De kamers ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Haddon
DIMENSIE
11,72 MB
BESTANDSNAAM
Het rode huis.pdf

OMSCHRIJVING

Mark Haddon (bekend van 'Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht') komt terug met het familiedrama 'Het rode huis'. Na het overlijden van hun moeder brengen broer Richard en zus Angela samen met hun gezin een week door op het Engelse platteland. Met maaltijden, kaartspelletjes bij het haardvuur en wandelingen in de regen. En oud zeer dat naar boven komt drijven. Het kookpunt wordt bereikt als Richard in een storm vermist raakt. De familie moet onder ogen zien dat ze op elkaar zijn aangewezen.

Wil je het boek lezen?Het rode huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Haddon. Lezen Het rode huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN