Kop in de wind

Kop in de wind - Wilfried de Jong | Fthsonline.com

... | ISBN 9789057595691 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Kop in de wind | De Volkskrant ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kop in de Wind, Druten. 372 vind-ik-leuks. Inspirerende zeilreizen op de Waddenzee in een klein gezelschap. Avontuur vlakbij huis voor zeilers én niet-zeilers. Stilte, natuur, beleving! Inspirerende zeilreizen op de Waddenzee in een klein gezelschap. Avontuur vlakbij huis voor zeilers én niet-zeilers. Stilte, natuur, beleving! Kop in de Wind is een zeiltocht op zee voor grote j ... kop - WikiWoordenboek ... . Stilte, natuur, beleving! Kop in de Wind is een zeiltocht op zee voor grote jongens en meisjes, die de confrontatie met zichzelf aandurven. 5 dagen ontspanning met diepgang aan boord van een goed uitgerust, zeewaardig zeiljacht met tweepersoonshutten. De Nederlandse visserijsector heeft er een kroniek bij. Met de kop in de wind. Traditie en innovatie in de Nederlandse visserij door de generaties heen, is de titel van het nieuwe boek van schrijfster Gees van Hemert.Het is het verhaal van de noeste werkers, vissers en hun families, die er ondanks alle tegenwind in slagen om te blijven doen waar ze goed in zijn; vissen. Wilfried de Jong versmelt in Kop in de wind zijn grote liefdes: schrijven en fietsen. In tien aanstekelijke verhalen stuurt hij een man met een fiets door wereldsteden, bergketens en Hollandse landschappen. Ondanks zijn voortdurende haast heeft hij op elke tocht een wonderlijke ontmoeting. Met je kop in de wind. Koplopen is moddervangen. Dat geldt voor alle bedrijven die hun nek uitsteken. En zeker voor bedrijven die klanttevredenheid toetsen met 1 vraag: Hoe waarschijnlijk is het dat u ons bedrijf of dienst zult aanraden aan een ander? Kop in de wind direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Kop in de Wind, Druten. 362 likes. Inspirerende zeilreizen op de Waddenzee in een klein gezelschap. Avontuur vlakbij huis voor zeilers én niet-zeilers. Stilte, natuur, beleving! Kortom: de geïnteresseerde en de met visserij bekende lezer. Eerder publiceerde Van Hemert al 'Zin in Zeeland' en 'Vissen op Zeeuwse grond'. Met de kop in de wind van Gees van Hemert is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Kop in de wind. Wilfried de Jong is begonnen met een reeks nieuwe afleveringen van 24 uur met... 'Een goed interview betekent niet dat er een winnaar is, maar dat beiden tevreden zijn.' DOOR HARO KRAAK 5 mei 2012, 0:00 Kop in de wind Je rug gebogen Zo ga je door tot je niemand meer ziet Kop in de wind Zand in je ogen Tranen zijn niet van verdriet Het had zo anders kunnen wezen Maar dingen gaan zoals ze gaan 't Heeft geen zin om heel je lieve lange leven Bij al je missers stil te staan 't Kan lang of kort duren Je ... Kop In De Wind Lyrics: Kop in de wind, je rug gebogen / Zo ga je door tot je niem...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilfried de Jong
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Kop in de wind.pdf

OMSCHRIJVING

In tien aanstekelijke verhalen stuurt Wilfried de Jong een man met een fiets door wereldsteden, bergketens en Hollandse landschappen. Ondanks zijn voortdurende haast heeft de man op elke tocht een wonderlijke ontmoeting. In Frankrijk krijgt hij een massage van een wielerweduwe, op Manhattan verkeert hij in het gezelschap van de verwarde jongeman Trouble, en in de polder nadert hij met hoge snelheid een treuzelende meerkoet.Wilfried de Jong (1957) werd bekend door het succes van de theatervoorstellingen van Waardenberg en De Jong. Daarna legde hij zich toe op het maken van televisieprogramma's Sportpaleis De Jong, Pakhuis De Jong, Holland Sport en 24 uur met... Hij debuteerde met de verhalenbundel Aal, die werd genomineerd voor de Debutantenprijs. Daarna volgden de bestsellers De linkerbil van Bettini en De man en zijn fiets. Hij is columnist voor NRC Handelsblad en nrc.next.

Wil je het boek lezen?Kop in de wind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilfried de Jong. Lezen Kop in de wind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN