Niemandslandnacht

Niemandslandnacht - Annemarie Estor | Fthsonline.com

... Himalaya Refill) banen zich een weg naar onze meest private holtes ... Perdu - Annemarie Estor Niemandslandnacht ... . De nachtkant van de norm: Over 'Niemandslandnacht' van Annemarie Estor. In: J. Dera & A. Fortuin (eds.), Jan Campert-Stichting Jaarboek 2018. Den Haag: 2019, pp. 13-22. Voor het project 'Bewogen Verzen' vroegen Ons Erfdeel vzw en Poëziecentrum aan negen jongeren uit de Lage Landen om poëziefilms te maken van hun favoriete Nederlandstalige gedicht. Bob van den Berg (Ede, 1991) bewerkte 'Global Underground' van An ... Niemandslandnacht, Annemarie Estor - Paperback ... ... . Bob van den Berg (Ede, 1991) bewerkte 'Global Underground' van Annemarie Estor uit de bundel Niemandslandnacht (Wereldbibliotheek, 2018). Niemandslandnacht. Annemarie Estor. Poëzie Nog geen waardering Wees de eerste! Gelezen? Geef jouw waardering. Succesvol toegevoegd. De stad Orb-e-Grout is in tweeën gesneden. Niemand mag van Orb naar Grout of omgekeerd. En niets is er wat het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie Estor
DIMENSIE
4,51 MB
BESTANDSNAAM
Niemandslandnacht.pdf

OMSCHRIJVING

De stad Orb-e-Grout is in tweeën gesneden. Niemand mag van Orb naar Grout of omgekeerd. En niets is er wat het lijkt. Op een dag ontdekt hoofdpersoon Pili dat er een complot bestaat. Ze wordt ontvoerd door een juffrouw met een motorfiets en een toverlantaarn en maakt kennis met haar broer die bleef leven nadat hij werd geaborteerd. Maar wat heeft dat oude echtpaar dat het tabernakel van Sint Servaas bewaart, hiermee te maken? En waarom kloneert een hersenonderzoeker mensen in een verlaten lab? Estor schetst in Niemandslandnacht een weelderige wereld van extremen. Exotisch, maar vaak ook akelig herkenbaar.

Wil je het boek lezen?Niemandslandnacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Estor. Lezen Niemandslandnacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN