Verdiept in jou

Verdiept in jou - Belle Logan | Fthsonline.com

... wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren ... werkwoord verdiepen vervoegen - Mijnwoordenboek ... . Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Verdiept in jou RECENSIE Regina is een jonge meid die haar hele jeugd heeft besteed aan zorgen dat haar moeder zich niet eenzaam voelde. Nu verhuist ze naar New York om eindelijk haar grote droom waar te maken: bibliothecaresse worden. Verdiept in jou book. Read 2 reviews from the world's larg ... Ebook ePUB: Verdiept in jou - geschreven door Belle Logan ... . Verdiept in jou book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Regina Finch is 23 en werkt in de New York Public Library. Tijdens h... Verdiept in jou. Regina Finch is 23 en werkt in de New York Public Library. Tijdens haar studie had ze geen tijd voor mannen, en ze ziet geen reden dat te veranderen. Dan ontmoet ze Sebastian Barnes, een 28-jarige fotograaf die Regina als zijn nieuwste speeltje ziet. Sebastian weet haar al snel te verleiden, en samen ontdekken ze hun grenzen. Read "Verdiept in jou" by Belle Logan available from Rakuten Kobo. Een naïeve bibliothecaresse, een dominante miljonair, en een zinderend kat-en-muisspelletje tussen ... Regina Finch is 23 en werkt in de New York Public Library. Tijdens haar studie had ze geen tijd voor mannen, en ze ziet geen reden dat te veranderen. Dan ontmoet ze Sebastian Barnes, een 28-jari...

INFORMATIE

AUTEUR
Belle Logan
DIMENSIE
4,15 MB
BESTANDSNAAM
Verdiept in jou.pdf

OMSCHRIJVING

Voor alle Vijftig tinten-lezers.Eerst waren boeken haar enige passie...Regina Finch is 23 en werkt in de New York Public Library. Tijdens haar studie had ze geen tijd voor mannen, en ze ziet geen reden dat te veranderen. Dan ontmoet ze Sebastian Barnes, een 28-jarige fotograaf die Regina als zijn nieuwste speeltje ziet. Sebastian weet haar al snel te verleiden, en samen ontdekken ze hun grenzen. Maar iets wat niet meer dan een pleziertje had moeten zijn, gooit hun levens ondersteboven wanneer ze verliefd worden. Durft Regina de sterke vrouw te worden die ze kan zijn?

Wil je het boek lezen?Verdiept in jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Belle Logan. Lezen Verdiept in jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN