Zakboek voor de strafrechtprofessional

Zakboek voor de strafrechtprofessional - Claudia van Oort | Fthsonline.com

... havo/vwo 2 livre d'exercices Boer Boris heeft het heet Binas | 6e havo/vwo | informatieboek Nog lange niet De meeste mensen deugen ... Sdu | Auteur Claudia van Oort ... . Net bekeken. Anne Nederlof is sinds 2006 werkzaam als vakredacteur Strafrecht bij Sdu Uitgevers. Zij schrijft onder meer voor de Commentaren Sdu strafrecht en strafvordering, en verzorgt het dagelijkse nieuws in OpMaat_Strafrecht. Ook is zij de auteur van het 'Het zakboek voor de Strafrechtprofessional'. Voor een deel is dit de wettelijke verplichte informatie zoals het vermelden van de samenstelling in de ingredi├źntendeclaratie, ... Zakboek voor de strafrechtprofessional, Claudia van Oort ... ... . Voor een deel is dit de wettelijke verplichte informatie zoals het vermelden van de samenstelling in de ingredi├źntendeclaratie, de hoeveelheid/het gewicht en de houdbaarheidsdatum. Daarnaast treft de consument ook informatie aan met meer emotionele waarde, zoals het merk van een product of een tekst of foto om een product aantrekkelijk te maken, vormen van reclame of marketingcommunicatie. Sinds 2008 is Anne Nederlof werkzaam als vakredacteur Strafrecht bij Sdu Uitgevers. Zij schrijft onder meer voor de Commentaren Sdu strafrecht en strafvordering en verzorgt het dagelijkse nieuws in OpMaat_Strafrecht. Ook is zij de auteur van het 'Het zakboek voor de Strafrechtprofessional'....

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia van Oort
DIMENSIE
3,73 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek voor de strafrechtprofessional.pdf

OMSCHRIJVING

Zakboek voor de strafrechtprofessional 1e druk is een boek van Claudia van Oort uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012384834 Zakboek voor de strafrechtprofessional is een compacte en praktische uitgave waarin de hoofdlijnen van het materi le strafrecht en het strafprocesrecht uiteen worden gezet. Het eBook bestaat uit twee delen. Deel I is gewijd aan het materi le strafrecht,in deel II staat het strafprocesrecht centraal. Tussen deze en binnen de tekstgedeelten zelf zijn handige links aangebracht.

Wil je het boek lezen?Zakboek voor de strafrechtprofessional in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia van Oort. Lezen Zakboek voor de strafrechtprofessional Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN