De jongen achter het masker

De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp | Fthsonline.com

... het masker (eBook) Hallo! Op zoek naar een De jongen achter het masker-boek geschreven door auteur Greet Beukenkamp? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Boek: De jongen achter het masker - Geschreven door Greet ... ... .nl en download gratis boeken! Maïa heeft als voedster van Toetankhamon een nauwe band met hem, die blijft bestaan als hij als negenjarige jongen tot farao wordt ... De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp. 13 mei 2016 6 mei 2016 ~ biebmiepje. Uiteindelijk benoemde farao Akhenaton op zijn sterfbed de toen nog achtjarige Toetankhaton tot zijn opvolger en schonk hem zijn vijf jaar oudere halfzusje Ankhesen ... De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp | Boeken.com ... . Uiteindelijk benoemde farao Akhenaton op zijn sterfbed de toen nog achtjarige Toetankhaton tot zijn opvolger en schonk hem zijn vijf jaar oudere halfzusje Ankhesenaton als vrouw. De jongen achter het masker ... Niet om te vechten, maar om het moreel van de manschappen te versterken. Op de dag dat je me trots kwam vertellen dat je mee zou gaan naar het verre Hettië had ik al zo'n naar voorgevoel. Maar je was strijdbaar en vol overmoed. Jíj zou ... 27-jun-2016 - Deze pin is ontdekt door De Bieb voor de Zaanstreek. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De jongen achter het masker De jongen achter het masker - Greet Beukenkamp. 13 mei 2016 ~ biebmiepje ~ 5 Comments. Uiteindelijk benoemde farao Akhenaton op zijn sterfbed de toen nog achtjarige Toetankhaton tot zijn opvolger en schonk hem zijn vijf jaar oudere halfzusje Ankhesenaton als vrouw. De jongen achter het masker. Greet Beukenkamp - Hardback. Details Maïa heeft als voedster van Toetankhamon een nauwe band met hem, die blijft bestaan als hij als negenjarige jongen tot farao wordt gekroond. Tien jaar later krijgt ze bericht van zijn dood. De jongen achter het masker; De jongen achter het masker. Auteur: Beukenkamp, Greet Uitgever: Clavis Verschijningsdatum origineel: 2016 Serie: ISBN: 9789044827163 Subgenre: Mythologische Fantasy Leeftijdscategorie: Kinderen BESTEL BIJ BOL.COM. Maïa is de voedster van Toetankhamon en heeft een nauwe band met hem....

INFORMATIE

AUTEUR
Greet Beukenkamp
DIMENSIE
5,83 MB
BESTANDSNAAM
De jongen achter het masker.pdf

OMSCHRIJVING

Maïa heeft als voedster van Toetankhamon een nauwe band met hem, die blijft bestaan als hij als negenjarige jongen tot farao wordt gekroond. Tien jaar later krijgt ze bericht van zijn dood. Tijdens een veldtocht tegen het Hettische leger is zijn strijdwagen omgeslagen. Was het een dom ongeluk of was het moord? Ooit heeft Maïa Toet beloofd om de koningin bij te staan, mocht hem iets overkomen. Daardoor raakt Maïa ook betrokken bij de strijd om de troon. Ze moet vluchten, samen met de koningin en Nakhtmin, de commandant van de lijfwacht. Om haar verdriet over de dood van 'haar jongen' te verwerken voert ze in gedachten gesprekken met hem en brengt zo het kind tot leven waarvan ze houdt alsof het haar eigen zoon is.Een historische young adultroman vol spanning, avontuur en intriges.Liefde, moord en drama liggen heel dicht bij elkaar in dit uitstekend gedocumenteerde verhaal over de farao die tot de verbeelding blijft spreken.

Wil je het boek lezen?De jongen achter het masker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greet Beukenkamp. Lezen De jongen achter het masker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN