Inzicht in de ondernemingsraad 2016

Inzicht in de ondernemingsraad 2016 - R.H. van Het Kaar | Fthsonline.com

...den, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht) ... Wet op de ondernemingsraden [Tekst ... - Inzicht in de OR ... . De 28e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht). De 31e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, a ... Inzicht in de ondernemingsraad 2016 Inzicht in de ... ... . De 31e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht). De 31e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht). Inzicht in de ondernemingsraad bij de overheid is een onmisbaar hulpmiddel voor de medezeggenschap van overheidswerknemers bij de sectoren Rijk, Provincies, Gemeenten en andere overheidsorganisaties. Niet alleen voor de ondernemingsraden zelf, ook bestuurders, consultants, HR-functionarissen en z...

INFORMATIE

AUTEUR
R.H. van Het Kaar
DIMENSIE
5,8 MB
BESTANDSNAAM
Inzicht in de ondernemingsraad 2016.pdf

OMSCHRIJVING

De 27e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht).In deze editie is een bijlage toegevoegd over de mogelijkheden en begrenzingen die de WOR biedt om de medezeggenschap anders vorm te geven (meestal aangeduid met moderne vormen van medezeggenschap). Uiteraard is de nieuwe ontslagwetgeving (WWZ) verwerkt; zie in het bijzonder het commentaar bij artikel 21 en 27.De jurisprudentie is bijgewerkt tot 23 augustus 2015. Samen met het boek Sdu Inzicht in de OR Praktijkboek en de Sdu Inzicht in de OR tools hebt u een pakket in handen dat naadloos aansluit op de praktijk.

Wil je het boek lezen?Inzicht in de ondernemingsraad 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.H. van Het Kaar. Lezen Inzicht in de ondernemingsraad 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN