Lanfeust van troy bundel hc01. het ivoor van magohamoth & thanos de wellustige

Lanfeust van troy bundel hc01. het ivoor van magohamoth & thanos de wellustige - Christophe Arleston | Fthsonline.com

...ar de plaatsen waar hij aan denkt. Sinds Lanfeust met zijn magische zwaard in Eckmül is aangekomen, is hij het proefkonijn geworden van de geleerden van het conservatorium ... Lanfeust van Troy 1 Het ivoor van Magohamoth - stripinfo.be ... . Zij onderzoeken de invloed van het ivoor van de Magohamoth op Lanfeust. Op een dag lijkt het echter alsof Lanfeust de totale kracht kwijt is. Tot overmaat van ramp heeft Thanos op dat moment gewacht om ... • De covers van Het Ivoor van Magohamoth én Trollen van Troy 1: Trollenmysteries lijken op elkaar met de energiestraal die uit het hoofdpersonage barsten met een schone aan zijn voeten gevlijd. We kunnen ze allebei beschouwen als een parodie op het filmaffiche van de allereerste Star Wars -film uit 1977. Bestel Lanfeust van Troy 1 + 2 - Het ivoor van de Magohamo ... bol.com | Lanfeust van troy 01. ivoor magohamoth, Didier ... ... . We kunnen ze allebei beschouwen als een parodie op het filmaffiche van de allereerste Star Wars -film uit 1977. Bestel Lanfeust van Troy 1 + 2 - Het ivoor van de Magohamoth en Thanos de wellustige Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Lanfeust Van Troy - 01 - Het Ivoor Van Magohamoth.cbr. Toegevoegd op datum: 01-11-2010 CRC32: F78811D8 Grootte in bytes: 42032824 Uitgever: Talent Jaar van uitgifte eerste druk: 1999 Coversoort: Softcover Inkleuring: Gekleurd Tekenaar(s): Tarquin, Didier: Naam: Lanfeust Van Troy - 02 - Thanos De Schaamteloze.cbr. Toegevoegd op datum: 01-11-2010 ... Lanfeust van Troy deel 1 - SC - Het Ivoor van Magohamoth. Zeer goede staat . Aangeboden Dit mooie stripalbum. ... Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. ... Het Onvindbare Rijk - hc - 1e druk € 4,50. Bekijk. Largo Winch 5 - H - hc - 1e druk € 2,50....

INFORMATIE

AUTEUR
Christophe Arleston
DIMENSIE
5,68 MB
BESTANDSNAAM
Lanfeust van troy bundel hc01. het ivoor van magohamoth & thanos de wellustige.pdf

OMSCHRIJVING

...verscheen voor het eerst in 1994, en is bedacht en vormgegeven door het Franse stripfenomeen Christophe Arleston. Didier Tarquin is de begenadigde tekenaar die zijn talent leende aan deze serie. Het is echter de stem van de geestelijk vader van Lanfeust, Arleston, die deze klassieker op fantasygebied tot op de dag van vandaag een weergaloos succes maakt.De saga van Lanfeust begint in een klein dorp op de vlakte van Zoeardië. Daar treffen we onze held, die beschikt over een magische gave: hij kan metaal smelten met zijn blik. Lanfeust is in opleiding bij meestersmid Grambol, maar het duurt niet lang voor hij na een reeks gelukkige en minder gelukkige ontmoetingen - zo maakt de lezer gaandeweg kennis met ridder Goud-Azuur, de wijze Nicoledes, de razendknappe Cixi en de woeste trol Hebus - aan het avontuur van zijn leven begint!Uitgeverij L presenteert de acht delen van Lanfeust van Troy eenmalig in vier dubbelalbums, opnieuw vertaald, opnieuw geletterd en geheel opnieuw ingekleurd. Extra in dit eerste album: een beknopt overzicht van de geografie van het legendarische Troy.

Wil je het boek lezen?Lanfeust van troy bundel hc01. het ivoor van magohamoth & thanos de wellustige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christophe Arleston. Lezen Lanfeust van troy bundel hc01. het ivoor van magohamoth & thanos de wellustige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN