Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context

Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context - De Bruijn | Fthsonline.com

...rtentie Groen van Prinsterer in Europese context ... Passage Reeks - Historisch Documentatiecentrum voor het ... ... . Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create ... Passage reeks, 18. Responsibility: J. de Bruijn en G. Harinck (redactie). Reviews. User-contributed reviews Boeken van De Bruijn lezen? Boeken van De Bruijn koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Groen en de grondwet In 1998 is het 150 jaar geleden dat de grondwet ingrijpend werd gewijzigd. Groen van Prinsterer heeft zich duidelijk uitg ... Groen van Prinsterer in Europese context (Book, 2004 ... ... . Groen van Prinsterer heeft zich duidelijk uitgesproken over de grondwet van 1848, die hij zag als een exponent van de ideeën van de franse revolutie. In deze publicatie gaan de auteurs in op de relatie tussen groen van Prinsterer en de grondwet. Groen van Prinsterer en De Tocqueville W.G.F. VAN VLIET, Groen van Prinsterer en Guizot G. HARINCK, Groen van Prinsterer en Thomas Chalmers. 'Precious ties of a common faith' A. KLINK, Groen van Prinsterer en Stahl G.J. HOOYKAAS, Groen van Prinsterer en Thorbecke A.J. VAN DIJK, Groen van Prinsterer en de Amerikaanse revolutie H.E.S. WOLDRING, Groen van Prinsterer en 1789. Lezers van Tot een voorbeeld zult gij blijven toonden ook interesse in de volgende boeken. Klik hier om meer aangeraden boeken te bekijken. Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context Series en reeksen > Passage Reeks 13. Rienk ... 18. Groen van Prinsterer in Europese context. ... Hoe de Nederlandse christen-democraten het tegenover hun Duitse geestverwanten aflegden in het debat over het profiel van de Europese volkspartij. 2003, 480 blz., ... Groen van Prinsterer in Europese context Jorien de Bruijn • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 160mm x 240mm Aantal pagina's: Niet bekend Uitgeverij: Verloren b.v ... Groen van Prins...

INFORMATIE

AUTEUR
De Bruijn
DIMENSIE
6,59 MB
BESTANDSNAAM
Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context.pdf

OMSCHRIJVING

Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context 1e druk is een boek van De Bruijn uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065506955 Groen van Prinsterer (1801-1876) leefde in een tijd die gekenmerkt werd door het imperialisme van Napoleon en de nieuwe idee n van de Franse revolutie. Deze krachtige Franse invloed overspoelde Europa en gaf er een nieuwe politieke en culturele vorm aan. De veranderingen die hierdoor veroorzaakt werden, riepen echter ook een internationale wijdvertakte conservatieve en antirevolutionaire reactie op. Door zijn vele buitenlandse contacten en zijn brede culturele en politieke ori ntatie was Groen nauw betrokken bij de conservatieve beweging in Europa. Deze bundel brengt Groens internationale contacten en invloeden in kaart. Met name wordt ingegaan op de vraag in hoeverre Groen een Europeaan was, en of Groen een vertegenwoordiger was van het internationale conservatisme, dan wel een typisch Nederlands christelijk-historische denker en politicus in zijn eigen recht.

Wil je het boek lezen?Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bruijn. Lezen Passage-reeks 18 - Groen van Prinsterer in Europese context Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN