Burgemeester met een beugel

Burgemeester met een beugel - Francesco Vanderjeugd | Fthsonline.com

...et een beugel ... Arno brengt in primeur een ode aan zijn thuisstad met Oostende bonsoir ... Burgemeester met een beugel - Francesco Vanderjeugd ... ... . geschreven op 28 maart 2019. Deel deze pagina op: delen op facebook. delen op twitter. Ontdek bij één. De knuffel ... Burgemeester met een beugel Woensdag, 27 maart 2019, was er de voorstelling van mijn boek, "burgemeester met een beugel" in Antwerpen. Het werd geen politiek boek, evenmin mijn memoires, maar wel een boek waarin ik poog om bepaalde taboes te doorbreken, taboes die ik zelf aan den lijve heb ondervonden. Staden - Burgemeester Francesco Vanderjeugd schrijft een boek. In 'Burgemeester met ee ... Burgemeester met een beugel - Bibliodroom ... . Staden - Burgemeester Francesco Vanderjeugd schrijft een boek. In 'Burgemeester met een beugel' pent hij zijn ervaringen en frustraties neer als jonge burgervader en parlementslid. 'Burgemeester met een beugel' door Francesco Vanderjeugd - Onze prijs: €21,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Het boek Burgemeester met een beugel,...

INFORMATIE

AUTEUR
Francesco Vanderjeugd
DIMENSIE
8,27 MB
BESTANDSNAAM
Burgemeester met een beugel.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf zijn achttiende werd hij op amper acht jaar achtereenvolgens kapper, gemeenteraadslid, burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger. Zo'n dolgedraaid parcours op zo'n korte tijdspanne vergt een tomeloze inzet en onophoudelijk enthousiasme. Daadkracht was hem niet vreemd, zijn schone jeugd liep niet over rozen. Zo jong al had hij de strafste lessen van het leven geleerd. Toch bleef hij altijd weer authentiek, goedlachs en positief. Al lukte dat als uitgesproken gevoelsmens niet altijd even goed. Hoe sterk hij er ook over waakte, dat het licht af en toe eens uitging was onvermijdelijk. Dit boek heeft het openhartig over ups-and-downs. Hierover als politicus openhartig getuigen, vraagt flink wat moed. Het kan zich altijd tegen je keren. Vanuit zijn visie dat kwetsbaarheid gewoonweg menselijk is, wil hij dit taboeloos bespreekbaar maken.

Wil je het boek lezen?Burgemeester met een beugel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francesco Vanderjeugd. Lezen Burgemeester met een beugel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN