De zwarte spiegel

De zwarte spiegel - Robert Thomson | Fthsonline.com

... ontmoet de mysterieuze Santiago Mainger, die hem naar Amsterdam stuurt om in het diepste geheim een kopie te maken van ... De zwarte spiegel - Bibliotheek.nl ... ... Zwart sanitair is dé trend van het moment en u kunt deze stijl nu ook toepassen op de spiegel. Combineer de spiegel bijvoorbeeld met een mooi zwart meubel of zwarte accessoires. U kunt de spiegel mooi compleet maken door hem compleet te maken met spiegelverlichting. Deze vind u onder de toebehoren. Bestel De zwarte spiegel van Alfonso Domingo. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een spiegel met zwa ... In het zwart van de spiegel van Peter Delpeut | Boek en ... ... . Bestel De zwarte spiegel van Alfonso Domingo. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een spiegel met zwarte lijst, houten frame of moderne design spiegels? Moderne spiegels, zoals een design spiegel, zijn de laatste jaren populairder dan antieke spiegels. Daarentegen kun je van een antieke spiegel een eyecatcher maken in een modern interieur. Bekijk je outfit van top tot teen met onze lange spiegels. Een grote spiegel creëert ook een ruimtelijk effect in de kamer, zoals de hal of woonkamer. Vergelijk Zwarte spiegels online op VERGELIJK.NL. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en mooiste Zwarte spiegel. Verschillende stijlen zwarte passpiegels zijn aanwezig: van zwarte barok spiegels tot aan stijlvolle moderne spiegels met strakke uitstraling. Hoogglans zwart of mat zwarte lijst: we hebben ze! Daarnaast hebben we in de collectie zwarte wandspiegels met een decoratieve lijst. Zo vind je jouw passpiegel! Helemaal een trend: zwarte stalen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Thomson
DIMENSIE
9,88 MB
BESTANDSNAAM
De zwarte spiegel.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld van Frank Beumer bestaat uit vaste patronen, orde en regelmaat. Zijn leven is getekend door een extreem strenge, haast onmenselijke opvoeding. Onzichtbaar en in zichzelf gekeerd slijt hij als boekhouder zijn dagen, aan de zijde van een veel jongere succesvolle carrièrevrouw die hij benijdt en verafschuwt. Alleen zijn frivole dochter kan hem nog enig plezier schenken.Als hij onverwacht door zijn werkgever aan de kant wordt gezet knapt er iets in hem. Hij besluit voorgoed af te rekenen met de maatschappij, die hij schuldig acht aan alle onrecht die hem is aangedaan. Eindelijk neemt hij het heft in eigen hand. Maar intussen verliest hij alle grip op de werkelijkheid, met fatale gevolgen...Een psychologische roman, indringend en meeslepend. De zwarte spiegel is een verhaal dat je naar de keel grijpt en niet meer loslaat.In 2009 heeft Robert Thomson, na een carrière bij een grote bank, het roer drastisch omgegooid en is romans gaan schrijven. Het uitwerken van de karakters van en de gebeurtenissen rond zijn personages waardoor ze tot leven komen, vindt hij de essentie van een goeie roman. De zwarte spiegel is het tweede boek van Thomson. Eerder verschenen: Een onverwachte erfenis (Booklight, 2012).

Wil je het boek lezen?De zwarte spiegel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Thomson. Lezen De zwarte spiegel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN