Durf te kiezen

Durf te kiezen - Gijs Weenink | Fthsonline.com

...durf kiezen, durf ... Niet op een formeel niveau of door hen ingewikkelde berekeningen te laten maken, maar door op basaal, handelend niveau betekenis te geven aan de begrippen procent, breuk, kommagetal ... Leerling, durf een cultuurprofiel te kiezen - De Correspondent ... . Ook is kiezen voor de meest voorkomende breuken en percentages (½ , ¼, ¾, 50%, 25%, 10%, de helft) een mogelijkheid. 'Durf te kiezen' is in een vlotte stijl en in hapklare brokken geschreven. En daardoor ook interessant voor een breder publiek dan de directiekamer. Maar 'Durf te kiezen' is een absolute must voor elke werkgever of leidinggevende." J. Budding op Managementboek.nl Erg interessant boek. Les 11 - Durf te kiezen. De cursus is inmiddels een aardig eind ... bol.com | Durf te kiezen, Gijs Weenink | 9789461262646 ... ... . Maar 'Durf te kiezen' is een absolute must voor elke werkgever of leidinggevende." J. Budding op Managementboek.nl Erg interessant boek. Les 11 - Durf te kiezen. De cursus is inmiddels een aardig eind gevorderd. Je hebt veel informatie verwerkt over verschillende onderwerpen binnen het christelijk geloof. Als het goed is, heb je daarbij ontdekt dat één en ander ook betrekking heeft op jou persoonlijk. Durf te kiezen! Zoeken. Home » Onderwijs » Durf te kiezen! De Knip biedt op ieder niveau uitdagende onderwijsactiviteiten: vakoverstijgende projecten, soms in samenwerking met andere scholen of leuke bedrijven. Op de mavo Op de mavo denk je na over je toekomst: wie ben je, wat kun je en wat wil je? Durf, nu alles weer op gang komt, te kiezen voor wat jij echt waardevol vindt. En: heb ook de moed om de dingen die je niet belangrijk vindt, niet terug op te pakken. Gebruik deze wereldwijde pauze Besluit om je prioriteiten voor eens en altijd voorrang te geven. Durf te kiezen (Hardcover). Durf te kiezen 1e druk is een boek van Gijs Weenink uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461262646 Vandaag presenteert de RRKC het rapport 'Durf te kiezen, naar een dynamisch Rotterdams kunst- en cultuurbeleid'. Hiermee geeft de Raad de huidige gemeenteraadsleden en het toekomstige college van Rotterdam een aantal aanbevelingen voor een dynamisch kunst- en cultuurbeleid. De RRKC vraagt aandacht voor de volgende zaken in de kom...

INFORMATIE

AUTEUR
Gijs Weenink
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Durf te kiezen.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland vergadert zich suf. Dagelijks praten managers over nieuwe organisatiedoelen, mission statements en visies. Het leidt meestal tot wollige nota's vol braaftaal die in een la verdwijnen en zelden tot keuzes. Volgens Gijs Weenink kan het anders. Weenink is een warm pleitbezorger van scherpe debatten die organisaties helpen om keuzes te maken. In dit boek beschrijft Weenink de 21 belangrijkste debatten die volgens hem in elke organisatie gevoerd moeten worden. U krijgt 21 concrete stellingen waarmee u met uw medewerkers direct het debat kunt aangaan. Het zijn stellingen die schuren: soms zult u het eens zijn met een stelling, soms oneens. En dat is precies de bedoeling: durf te kiezen! U leest in dit boek veel argumenten en praktijkvoorbeelden om u te helpen om samen met uw medewerkers het juiste gesprek te voeren en de keuzes te maken die uw organisatie verder brengen. Gijs Weenink is directeur van De Debatacademie. Hij helpt organisaties met het maken van keuzes en begeleidt hiervoor al meer dan 25 jaar lagerhuisdebatten in binnen- en buitenland. Hij trainde meer dan 25.000 mensen in communicatievaardigheden en leidde meer dan 2.500 debatten met 250.000 mensen in heel Europa.

Wil je het boek lezen?Durf te kiezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gijs Weenink. Lezen Durf te kiezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN