Het perfecte project

Het perfecte project - Bart Flos | Fthsonline.com

...chreven bij Het perfecte project. Het zegt iets dat ik, die 1 a 2 boeken per jaar leest, dit boek in 1 ruk heb uitgelezen ... Het perfecte project (e-Book) - Bart Flos | Boeken.com ... . Ik ben een jaar of 15 werkzaam in de ICT en dit boek was voor mij een feest van herkenning. Lekker toegankelijk geschreven met waardevolle tips en analyses en "de zaak eens even op een rijtje gezet". Ga snel naar blz. 22 van Het Perfecte Project!) Het ontmaskeren van prutsprojecten. Traditioneel projectmanagement leidt tot een enorme verspilling van tijd, geld en menselijk talent. Twee derde van alle ... bol.com | Het perfecte project (ebook), Bart Flos ... ... . Traditioneel projectmanagement leidt tot een enorme verspilling van tijd, geld en menselijk talent. Twee derde van alle projecten faalt, groot en klein, overal en altijd. U wordt zich weer bewust van de relatie tussen mens, methode en machine en u heeft een geheel nieuw inzicht gekregen in de ware aard van het perfecte project. Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek 'Het Perfecte project' van uw trainer Bart Flos mee naar huis. Met de Workshop Het Perfecte Project krijgt u eindelijk grip op de daadwerkelijke oorzaken van chronisch projectfalen. Welke rol u ook vervult, medewerker of manager, stuurgroeplid of stakeholder, u krijgt niet alleen de touwtjes weer in handen maar u weet ook precies wanneer aan welk eindje te trekken. Het perfecte project - De mens als sleutel tot succes. De 3e druk van Het perfecte project is verschenen in november 2014. Altijd al eens willen weten of de juiste leider wel op de juiste plek zit binnen jouw project? Doe de Project Matchtest. Wat is het prutsgehalte van jouw projectorganisatie? Doe de Project Prutstest. Het perfecte project. De mens als sleutel tot succe...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Flos
DIMENSIE
12,33 MB
BESTANDSNAAM
Het perfecte project.pdf

OMSCHRIJVING

Het perfecte project 1e druk is een boek van Bart Flos uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461260840 Traditioneel projectmanagement leidt tot een enorme verspilling van tijd, geld en menselijk talent. Tweederde van alle projecten faalt, groot en klein, altijd en overal. Toch kan jouw project succesvol zijn, als je de mens centraal stelt.Vergeet even alles wat je hebt geleerd over projectmanagement. De eeuwige faalspiraal kan alleen worden doorbroken als je aan de juiste knoppen draait. Kijk verder dan je projectneus lang is en haal de succesmens uit de gereedschapskist: * Zet de juiste leider op de juiste plaats!* Denk volwassen, doe volwassen!* Steek je vinger in de lucht als het je niet bevalt!In dit boek boordevol confronterende voorbeelden en praktische tips & trucs biedt Flos een even eenvoudig als revolutionair gedachtegoed om prutsprojecten te ontmaskeren en er perfect projecten van te maken.Bart Flos heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring als project-, verander- en crisismanager en redde talloze projecten van de ondergang. Flos is auteur van de bestseller 'Het anti-klaagboek' en 'Het anti-sleurboek' en een bekend spreker over de klagende, leidende en veranderende mens. Wat is het projectprutsgehalte van jouw organisatie? Wat moet je nou toch met jouw project? Open je ogen en doe de test op www.hetperfecteproject.nl!

Wil je het boek lezen?Het perfecte project in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Flos. Lezen Het perfecte project Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN