Principes van databases

Principes van databases - Guy de Tré | Fthsonline.com

...ndt Principes van databases in PDF, ePUB, MOBI ... Principes van databases | Boek.be ... . Principes van databases 2e druk is een boek van G. de Tre uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043035804 Principes van databases geeft inzicht in het uitgebreide domein van databasesystemen. Het biedt een overzicht van de database-modellen die in de praktijk het meest worden gebruikt. Vergelijken - Principes van databases (g. de Tre) (2007) ISBN: 9789043013024 - Principes van databases geeft inzicht in het uitgebreide domein van databasesystemen. Het biedt een overzicht van de database-mode ... Principes van databases | Gratis boeken downloaden in pdf ... ... . Het biedt een overzicht van de database-modellen die in de praktijk het meest worden… 9789043035804 Principes van databases koop je vanaf 28.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. 9789043013024 Principes van databases koop je vanaf 22.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico....

INFORMATIE

AUTEUR
Guy de Tré
DIMENSIE
10,90 MB
BESTANDSNAAM
Principes van databases.pdf

OMSCHRIJVING

Principes van databases geeft inzicht in het uitgebreide domein van databasesystemen. Het biedt een overzicht van de database-modellen die in de praktijk het meest worden gebruikt. Daarbij besteedt de auteur bijzondere aandacht aan relationele databases en hun objectgeoriënteerde faciliteiten.Onderwerpen die in dit boek aan de orde komen zijn:- ontwerp, implementatie en ontwikkeling van een database;- de databasetaal SQL;- toegang vanuit applicaties met behulp van APl's;- beveiliging tegen ongeoorloofd gebruik;- maatregelen tegen verlies of beschadiging en technieken om een beschadigde database te herstellen.Daarnaast wordt in dit boek ingegaan op de werking van databasesystemen en behandelt de auteur het gebruik van databases met meerdere gebruikers tegelijkertijd. De afsluitende hoofdstukken gaan in op enkele meer geavanceerde databasetechnieken: datawarehousing, datamining en technieken voor gedistribueerde databasetechnologie zoals client-server-architecturen en mobiele databases. Hierbij werpt de auteur ook een blik op wat we in de nabije toekomst aan nieuwe technologieën mogen verwachten.Principes van databases is geschreven voor iedereen die meer wil weten over databases en enigszins vertrouwd is met computers. Het is geschikt als handboek bij een inleidende cursus over databases in het hoger onderwijs en kan ook worden gebruikt als naslagwerk.Guy De Tré is docent aan de faculteit Ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent. Hij doceert er de opleidingsonderdelen databases, databasetechnologie, informatiebeheer en databases voor het beheer van imperfecte informatie. Daarnaast heeft hij praktijk ervaring als consultant bij diverse grote databaseprojecten.

Wil je het boek lezen?Principes van databases in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy de Tré. Lezen Principes van databases Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN