Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel

Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel - T. Loenen | Fthsonline.com

...van de belangrijkste beginselen die aan ons recht ten ... Bureau ISBN - M. Henket ... ... 4 Serie Ars Aequi Cahiers Rechtstheorie: 1 De filosofie van mensenrechten P.B. Cliteur 2 Het gelijkheidsbeginsel T. Loenen 1998 Ars Aequi Libri, Nijmegen Behoudens uitzondering door de wet gesteld mag zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende(n) op het auteursrecht, (c.q. de uitgever, door de rechthebbende(n) gemachtigd namens hem (hen/haar) op te treden), niets uit deze uitgave ... Dit Ars Aequi Rechtstheorie cahier is bedoeld voor ... Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het ... ... ... Dit Ars Aequi Rechtstheorie cahier is bedoeld voor rechtenstudenten die zich in de (eind-)doctoraalfase bevinden. Het onderwerp betreft een van de belangrijkste beginselen die aan ons recht ten grondslag liggen. Tegelijkertijd is het gelijkheidsbeginsel ook een van de moeilijkste en meest ongrijpbare rechtsbeginselen. Het gelijkheidsbeginsel is een van de belangrijkste beginselen die aan ons recht ten grondslag liggen. Doel is studenten inzicht te verschaffen omtrent de inhoud en werking van de conceptuele aspecten van het beginsel van gelijke behandeling en non-discriminatie. 9789069162867 - 1-1-1998 Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel 1e druk is een boek van Titia Loenen u...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Loenen
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel.pdf

OMSCHRIJVING

Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel 1e druk is een boek van Titia Loenen uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069162867 Het gelijkheidsbeginsel is bedoeld voor rechtenstudenten die zich in de (eind-)doctoraalfase bevinden. Het onderwerp betreft een van de belangrijkste beginselen die aan ons recht ten grondslag liggen. Tegelijkertijd is het gelijkheidsbeginsel ook een van de moeilijkste en meest ongrijpbare rechtsbeginselen.Centraal staan de conceptuele aspecten van het beginsel van gelijke behandeling en non-discriminatie. Doel is studenten een beter inzicht te verschaffen omtrent de inhoud en werking van deze fundamentele juridische concepten in onze rechtsorde. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan het belang van de verschillende conceptualiseringen van het gelijkheidsbeginsel die mogelijk zijn en die het bereik ervan in sterke mate bepalen.

Wil je het boek lezen?Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Loenen. Lezen Ars Aequi Cahiers rechtstheorie 2 - Het gelijkheidsbeginsel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN