Een oud geheim

Een oud geheim - Frederika Meerman | Fthsonline.com

...is en dat ze niet (meer) roken. Ook zijn ze allemaal positief ingesteld en hebben ze een grote mate van rust en tevredenheid bereikt ... De 9 geheimen van vrouwen die gracieus oud worden ... . Het boek 99+ Een geheim… of geluk? Oud of oude geheim . Bij geheim hoort het lidwoord HET, daarom gelden deze regels: Oud geheim * Zonder buigings-e als het gaat om het eerste woord van een zin Het oude geheim * Wanneer het lidwoord HET bij een zelfstandig naamwoord hoort, dan komt er een buigings-e achter. Een oud geheim * Wanneer een HET-woord vooraf wordt gegaan door het onbepaalde lidwoord EEN geheim dan is het zonder ... Bestel Ee ... relaties - verliefd op een oudere man - Geheimen van ... . Een oud geheim * Wanneer een HET-woord vooraf wordt gegaan door het onbepaalde lidwoord EEN geheim dan is het zonder ... Bestel Een oud geheim van Kees Opmeer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Aan alle Genemuidenaren, (oud)ouders, (oud)leerlingen, (oud)collega's en iedereen die Hans Schemkes een warm hart toedraagt. 30 juni 2020 Zoals heel veel mensen wel weten, neemt onze directeur Hans Schemkes, dit jaar afscheid van het onderwijs....

INFORMATIE

AUTEUR
Frederika Meerman
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Een oud geheim.pdf

OMSCHRIJVING

Een oud geheimHartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden op twee leuke jongens. Daar waar Jenny's moeder blij is dat haar dochter een vriend heeft, is Alisa's moeder het niet met Alisa's keuze eens. De situatie wordt nog erger als Alisa en Jenny met hun vrienden op vakantie willen gaan. Maar tijdens de vakantie gebeurt er iets, wat het leven van iedereen zal veranderen. En dan komt ook een oud geheim, dat goed verborgen is gehouden, boven water.Over de auteurFrederika Meerman heeft inmiddels meer dan vijftien titels op haar naam staan en haar werk is ook vertaald in meerdere talen. Haar boeken zijn vlot leesbaar en worden zeer gewaardeerd door haar grote schare fans. En gelukkig voor haar fans is ze nog lang niet uitgeschreven!

Wil je het boek lezen?Een oud geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frederika Meerman. Lezen Een oud geheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN