Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren

Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren - Michel Wieviorka | Fthsonline.com

...ntisemitisme is, hoe het ontstond, zich ontwikkelde en zich nu manifesteert ... PDF Boek Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren | BANK72 PDF ... . Vanaf ca. 17 jaar. HET ANTISEMITISME UITGELEGD AAN JONGEREN. Michel Wieviorka HET ANTISEMITISME UITGELEGD AAN JONGEREN Vertaald door Ton Zwaan 2014 DE BEZIGE BIJ AMSTERDAM. Gepubliceerd met steun van het Franse Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Institut français des Pays-Bas/Maison Descartes en BNP Paribas. Titel: Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren Auteur: Michel Wievorka Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam Jaar: 2014 Aantal pagina's: 112 ISBN nr.: 9789023489597 . Recensie (WegWijs maart / april 2018, jaargang 72, nr. 2 ... PDF Het Antisemitisme Uitgelegd Aan Jongeren ... .: 9789023489597 . Recensie (WegWijs maart / april 2018, jaargang 72, nr. 2) Antisemitisme. Het boek is ... Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren. september 25, 2017 Redactie. By Redactie. september 25, 2017. 0. 0 Shares. Auteur: Michel Wieviorka. Waarom zijn Joden zo vaak onderwerp van haat? Wanneer is het antisemitisme ontstaan? Wie zijn de Wijzen van Zion en waarom verafschuwde Hitler de Joden? Hét Joods Educatief Centrum in Nederland, cursussen, lezingen, workshops, culturele activiteiten en meer. Voor iedereen met interesse in het Jodendom. Het e-book Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren, geschreven door Michel Wieviorka, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het boek Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren biedt een handvat voor docenten en studenten bij het lesgeven over antisemitisme, de Holocaust en racisme. In kort bestek en met grote helderheid wordt in een vraaggesprek tussen de auteur en het jonge personage Lise inzicht gegeven in de geschiedenis van anti-judaïsme en antisemitisme. Da...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Wieviorka
DIMENSIE
10,32 MB
BESTANDSNAAM
Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom zijn Joden zo vaak onderwerp van haat? Wanneer is het antisemitisme ontstaan? Wie zijn de Wijzen van Zion en waarom verafschuwde Hitler de Joden? Hoe is het mogelijk dat het antisemitisme na de Holocaust weer opkwam? Bestaat er een zogeheten Shoah business? Waarom voelt een deel van de immigrantenjongeren zich aangetrokken tot het antisemitisme? In kort bestek en met grote helderheid wordt in een vraaggesprek tussen de auteur en het jonge personage Lise inzicht gegeven in de geschiedenis van anti-judaïsme en antisemitisme. Daarbij wordt geen enkele moeilijke kwestie uit de weg gegaan. Verplichte kost voor jong en oud.

Wil je het boek lezen?Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Wieviorka. Lezen Het antisemitisme uitgelegd aan jongeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN