Het geheim van groeikracht

Het geheim van groeikracht - Rene Savelberg | Fthsonline.com

...ericht op groei continuïteit veiligstelt ... Het geheim van groeikracht - Uitgeverij Haystack ... . Savelberg zegt dat je op deze manier jezelf als ondernemer dwingt om flexibel te blijven in een wereld die elke dag verandert. Het geheim van groeikracht 1e druk is een boek van Rene Savelberg uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461260833 Je bent ambitieus en je gelooft in je product en in je organisatie. Het geheim van groeikracht. Debbie Brok. Bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur tijdens de Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni) ontvang je gratis het geschenk van M.J. Arlidge. Bij fysieke boeken sturen we ... Het geheim van groeikracht - Nyenrode ... .J. Arlidge. Bij fysieke boeken sturen we je automatisch het papieren thrillergeschenk mee, ook al zie je dat niet terug in je winkelmandje. Het geheim van groeikracht "Ik wil mensen raken en inspireren. Onder meer over wat ze nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen om op de lange termijn groei te realiseren én te versnellen," zegt René Savelberg. Het geheim van...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Savelberg
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van groeikracht.pdf

OMSCHRIJVING

Het geheim van groeikracht 1e druk is een boek van Rene Savelberg uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461260833 Je bent ambitieus en je gelooft in je product en in je organisatie. Kortom, je wilt groeien! Dan is het hoog tijd voor een groeiplan, maar hoe pak je dat aan? In dit boek onthult voormalig McDonald's-topman en ondernemer René Savelberg de geheime formule van groeiende ondernemingen. Savelberg heeft jarenlang van binnenuit de aanpak van succesvolle bedrijven in Europa en de Verenigde Staten bestudeerd. Hij ontdekte dat alle groeiende organisaties meer dan anderen investeren in drie succesfactoren: standaardisatie, partnerships en people focus.Lees hoe grote merken doelgericht inzetten op 'groeikracht' en succesvol groeien door anders te denken en anders te doen. Savelberg ontwikkelde hiermee een formule voor groeikracht waarmee elke onderneming kan groeien, hoe klein je ook begint.Geloof in jezelf, groei en verover de wereld!

Wil je het boek lezen?Het geheim van groeikracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Savelberg. Lezen Het geheim van groeikracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN