Anna's grote reis

Anna's grote reis - Inez van Loon | Fthsonline.com

...ahamsz. In 1847 ging zij met haar moeder en zusjes mee op het schip van haar vader, een koopvaardijkapitein, naar Nederlands-Indië ... Lees dan!: Anna's grote reis - Inez van Loon ... . Zeereizen waren minder gevaarlijk en duurden korter dan voorheen. Anna's kleine broertje is net overleden aan kroep. Anna's vader is op reis met zijn koopvaardijschip naar Nederlands-Indië. Hij is wel vaker lange tijd weg, maar nu valt zijn afwezigheid zwaar op de schouders van de moeder, die erg lijdt onder de dood van Cornelis. Saskia, Anna's grote zus, springt bij en neemt het huishouden over. Anna's grote reis. 218 vind-ik-leuks. Een boek voor iedereen ... Anna's grote reis - Home | Facebook ... . Saskia, Anna's grote zus, springt bij en neemt het huishouden over. Anna's grote reis. 218 vind-ik-leuks. Een boek voor iedereen vanaf 11 jaar. Kijk voor meer informatie op de website... Anna's grote reis. 220 vind-ik-leuks. Een boek voor iedereen vanaf 11 jaar. Kijk voor meer informatie op de website... 'Anna's grote reis' door Inez Van Loon - Onze prijs: €16,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Anna's grote reis is een mooi boek. Je reist echt terug in de tijd. Er word heel goed omschreven hoe het in Amsterdam, op een boot en in Oost Indië is. De gevoelens kunnen wel beter worden omschreven. Het boek mist veel spanning en verdriet, maar toch zit je goed in het verhaal. Anna's grote reis Inez Van Loon • Boek • hardback. Samenvatting . Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Anna Abrahamsz Anna leunt over de reling, de wind waait haar haren alle richtingen uit. De zon staat als een rode bal aan de hemel en zakt stukje bij beetje naar beneden. Anna's grote reis. Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Anna Abrahamsz Anna leunt over de reling, de wind waait haar haren alle richtingen uit. De zon staat als een rode bal aan de hemel en zakt stukje bij beetje naar beneden. Plots is hij in de zee verdwenen. Anna's grote reis van Inez Van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Inez van Loon
DIMENSIE
6,72 MB
BESTANDSNAAM
Anna's grote reis.pdf

OMSCHRIJVING

Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Anna AbrahamszAnna leunt over de reling, de wind waait haar haren alle richtingen uit. De zon staat als een rode bal aan de hemel en zakt stukje bij beetje naar beneden. Plots is hij in de zee verdwenen. Ze kijkt naar haar vader, die op het bovendek in gesprek is met de stuurman en de roerganger. Voor het eerst in tijden voelt ze zich weer blij. De komende maanden zullen ze als gezin bij elkaar zijn. Even denkt ze aan het verre Indië, het onbekende land waar ze zich nog geen enkele voorstelling van kan maken.Amsterdam, 1847. Anna is een doorsnee meisje van twaalf, tot haar leven plotseling verandert. Samen met haar moeder en zusjes vergezelt ze haar vader op een koopvaardijschip naar Nederlands-Indië. Het is ongebruikelijk dat een kapitein zijn gezin meeneemt, maar na een recent sterfgeval wil de familie bij elkaar blijven. Terwijl iedereen nog worstelt met rouw en verdriet, belandt het gezin in nieuwe omgevingen en nieuwe situaties. En een zeiltocht naar de andere kant van de wereld is nooit zonder gevaar…Een realistisch en meeslepend verhaal over het leven in de 19de eeuw in Amsterdam en Oost-Indië. Voor lezers vanaf 11 jaar.

Wil je het boek lezen?Anna's grote reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inez van Loon. Lezen Anna's grote reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN