De huisarts

De huisarts - Kelly ter Velde | Fthsonline.com

...ofiel aan. 2. Beantwoord de vragen. 3. Krijg snel een betrouwbaar advies ... De huisarts: alles wat je moet weten - independer.nl ... . Footer. Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Iedere week beantwoordt Edwin de Vaal (48), huisarts in Nijmegen, een veelgestelde of opvallende vraag uit zijn praktijk. Deze week is dat: het leven wordt weer wat normaler, waarom kan ik dan nog ... De bewaartermijn van je medisch dossier is 15 jaar. Daarna zal de huisarts de gegevens uit je dossier vernietigen. Soms ka ... Home - Huisarts.nl ... . Daarna zal de huisarts de gegevens uit je dossier vernietigen. Soms kan je huisarts ervoor kiezen om gegeven langer te bewaren. Bijvoorbeeld als die een huidige behandeling ten goede komt. Zelf kan je het ook aangeven als je bepaalde gegevens liever wat langer in je medisch dossier laat staan. Welk lidwoord (de of het): "de huisartsenpraktijk" of "het huisartsenpraktijk", wij helpen je graag. Huisarts. De niet-verloskundig actieve huisarts heeft in principe niet de medisch verantwoordelijke rol in de kraambedperiode en de eerste levensdagen van de pasgeborene, maar kan een rol in de preventie en diagnostiek van hyperbilirubinemie hebben als de huisarts geconsulteerd wordt in verband met problemen met het kind. De huisarts kan uw klacht beoordelen, zo nodig medicatie voorschrijven en u eventueel verwijzen naar een andere zorgverlener. Bij de meeste gezondheidscentra van Arts en Zorg wordt u ingeschreven bij een vaste huisarts. Wanneer uw eigen huisarts niet aanwezig is, bekijkt de doktersassistent samen met u of u bij een andere beschikbare huisarts ... De huisarts belt u rond deze tijd op, wacht even rustig af, de huisarts kan ook ook in dit geval wat uitlopen. Spreekuurafspraken worden alleen gepland na telefonisch overleg met de assistente. Receptenlijn. De receptenlijn blijft voorlopig in gebruik, ook na 1 april....

INFORMATIE

AUTEUR
Kelly ter Velde
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
De huisarts.pdf

OMSCHRIJVING

Eva is een onzekere dame van net dertig. Ze heeft op haar 29ste een hartstilstand gekregen. Hierbij heeft ze haar kindje verloren waardoor haar leven compleet is veranderd. Ze denkt continu dat ze iets mankeert en bezoekt daarvoor regelmatig haar huisarts. Ze heeft een gecompliceerd verleden, waarvan flashbacks in het verhaal terug komen. Eva heeft een relatie met Pascal. Pascal kijkt niet naar haar om en zoekt zijn heil bij andere vrouwen. Eva weet dit, maar is liever ongelukkig met hem dan dat ze alleen moet zijn. Eva raakt verstrikt in een erotische relatie met haar huisarts, omdat hij haar net wel dat beetje extra aandacht geeft waar ze zo naar verlangt. Maar is deze aandacht oprecht of ontstaan uit een schuldgevoel? En kunnen ze er ongestraft mee wegkomen?

Wil je het boek lezen?De huisarts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kelly ter Velde. Lezen De huisarts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN