de Spiegel van Verus

de Spiegel van Verus - Marjan Duitemeijer | Fthsonline.com

...aar tot 20 de Spiegel van Verus. Levering 1-2 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu ... De spiegel van Venus ... . Alle categorieën Pasen ... Bestel Peter Paul Rubens . Venus voor de spiegel, 1612 als print. Kies zelf de maat en het materiaal. Snel geleverd, hoge kwaliteit. Vind de spiegel die bij je past. ... Wij hebben sfeervolle natuurlijke spiegels met een spiegellijst op maat van hout, houtenrand. De spiegel is altijd hetzelfde maar de lijst is het belangrijkste dit maakt de spiegel persoonlijk. ... Wees de eerste om " ... bol.com | De spiegel van verus, Marjan Duitemeijer ... ... . Vind de spiegel die bij je past. ... Wij hebben sfeervolle natuurlijke spiegels met een spiegellijst op maat van hout, houtenrand. De spiegel is altijd hetzelfde maar de lijst is het belangrijkste dit maakt de spiegel persoonlijk. ... Wees de eerste om "Spiegel Venus" te beoordelen Reactie annuleren. De oudste Etruskische spiegels (ca. 550-400 v. Chr.) zijn vrijwel rond. Aan de onderkant zit een uitsteeksel dat diende om de schijf vast te zetten in een handvat van hout, been of ivoor, zoals bij het hier afgebeelde exemplaar uit de Etruskische stad Vulci. Vanaf ca. 400 v. Chr. vormde het handvat van de spiegel een geheel met de schijf. De billen van de Rokeby Venus in The National Gallery in London behoren zonder twijfel tot de aantrekkelijkste in de schilderkunst. Venus voor de spiegel. De officiële naam van het schilderij is Venus voor de spiegel (Spaans: Venus del espejo; Engels: Venus at her Mirror maar ook The Toilet of Venus). We zien een geborduurd schilderij, ingelijst. Het is gemaakt naar een voorbeeld van het schilderij "Venus voor de spiegel" van de Spaanse kunstschilder Diego Velazquez, 1599-1660. ("La Venus del espejo", "Rokeby Venus") het origineel is 122 bij 177 en hangt in Londen in de National Gallery. Venus wordt volgens traditie Afbeelding: 15161 Spiegel van Venus, 1870-76 (olie op canvas). Burne-Jones, de Heer Edward Coley (1833-98). Museu Calouste Gulbenkian, Lissabon, Portugal. Kunst, Fijn Art....

INFORMATIE

AUTEUR
Marjan Duitemeijer
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
de Spiegel van Verus.pdf

OMSCHRIJVING

Ver buiten alle tijden ontwaken drie meisjes, naast elkaar op een houten bankje in de duinen, bij een verlaten strand. Kennen ze elkaar? Waar komen ze vandaan? Hoe zijn ze in deze wereld verzeild geraakt en waarom?Poëtisch, dromerig, geheimzinnig, maar ook avontuurlijk en soms duister en spannend, ontvouwt zich een geschiedenis waarin karakters zichtbaar worden en onderlinge relaties duidelijk.Een autobiografische psychologische roman.'Het mooie van het boek is dat het zo dichtbij komt' Thomas Verbogt.

Wil je het boek lezen?de Spiegel van Verus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjan Duitemeijer. Lezen de Spiegel van Verus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN