Ga toch leidinggeven!

Ga toch leidinggeven! - Dion Kotteman | Fthsonline.com

...ijs: €21,75 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Ga toch leidinggeven! (Paperback) ... Ga toch leidinggeven! door Dion Kotteman ... ... Ga toch leidinggeven, Dion Kotteman - Ebook ... ... ijs: €21,75 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Ga toch leidinggeven! (Paperback). Ga toch leidinggeven! 1e druk is een boek van Dion Kotteman uitgegeven bij Van Haren Publishing. ISBN 9789087537227... X GA TOCH LEIDINGGEVEN! Het is in 2011 en 2012 erg zichtbaar geworden dat het aan leiderschap schort. 2011 wordt wel het jaar van het falende leiderschap genoemd. Peters 2 noemt daarbij als voorbeelden: de Europese regeringsleiders die de kredietcrisis niet onder controle krijgen, het slecht leiderschap in grote delen van de Arabische 'Ga toch leidinggeven' door Dion Kotteman - Onze prijs: €22,26 - Direct te downloaden Ga toch leidinggeven direct en eenvoudig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dion Kotteman
DIMENSIE
12,23 MB
BESTANDSNAAM
Ga toch leidinggeven!.pdf

OMSCHRIJVING

Coachen we niet te veel? En is dat kwalitatief allemaal wel in orde? Het lijkt er zelfs op dat we liever coachen dan leidinggeven. De brancheorganisaties schatten dat er in totaal 40.000 coaches in Nederland zijn. Er is kennelijk vraag naar! Dat zijn vragen waar dit boekje zich mee bezig houdt. We kijken naar de overdaad aan coaching, naar weifelende leiders. Dat levert bij elkaar twintig hoofdzonden op.Natuurlijk wordt ook aangegeven wat de mogelijke verbeteringen zijn; twintig geboden om beter te coachen en beter leiding te geven. Die sluiten aan op de twintig hoofdzonden.Het is een manifest, een stellingname tegen overmatig coachen, tegen matig leidinggeven en tegen het sleuren aan dode paarden.Dat alles onder het motto: ''Ga toch leidinggeven!''. Verpakt in humor, dat leest wel zo prettig!

Wil je het boek lezen?Ga toch leidinggeven! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dion Kotteman. Lezen Ga toch leidinggeven! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN