Gebed van mijn zus

Gebed van mijn zus - Starns C, Mindy | Fthsonline.com

...jd gedwongen worden hun weg te zoeken door een web van verraad en hun angsten onder ogen moeten zien om uiteindelijk ware liefde te vinden ... Het gebed van mijn zus (Book, 2017) [WorldCat.org] ... . Hoewel het geheel goed in elkaar zit en de twee verhaallijnen elkaar versterken, vinden er een beetje te veel dramatische gebeurtenissen plaats om geloofwaardig te ... Het gebed van mijn zus, van de hand van Mindy Starns Clark en Leslie Gould, vertelt het heldhaftige verhaal van twee vrouwen die gedwongen worden te navigeren in de modderige wateren van verraad, het beschermen van hun zussen en geconfronteerd te worden met hun angsten, om uiteindelijk ware liefde te vinden. Het gebed van mijn zus, van de hand van Mindy Starns Clark en Leslie Gould, vertelt het heldhaftige verhaal van twee vrouwen die gedwong ... bol.com | Het gebed van mijn zus, Starns C, Mindy ... ... . Het gebed van mijn zus, van de hand van Mindy Starns Clark en Leslie Gould, vertelt het heldhaftige verhaal van twee vrouwen die gedwongen worden te navigeren in de modderige wateren van verraad, het beschermen van hun zussen en geconfronteerd te worden met hun angsten, om uiteindelijk ware liefde te vinden. Het gebed van mijn zus van Joeky Janusch, Leslie Gould en Mindy Starns Clark voor €21.50 - Vrouwen met een onverschrokken toewijding. Celeste Talbot is een verstandige jonge vrouw - totdat ze voor een Engelse soldaat valt die overgeplaatst wordt naar de koloniën. Ze laat haar hugenotenfamilie achter en vertrekt naar Amerika. Op de boot... Gebeden, voor verschillende situaties, uit het leven gegrepen. Gebed van mijn zus, van Mindy Starns C Artikelnummer: 9789064512421. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 God is mijn Vader. Hij houdt van mij en is helemaal met mijn le...

INFORMATIE

AUTEUR
Starns C, Mindy
DIMENSIE
7,25 MB
BESTANDSNAAM
Gebed van mijn zus.pdf

OMSCHRIJVING

Vrouwen met een onverschrokken toewijding.Celeste Talbot is een verstandige jonge vrouw - totdat ze voor een Engelse soldaat valt die overgeplaatst wordt naar de koloniën. Ze laat haar hugenotenfamilie achter en vertrekt naar Amerika. Op de boot beseft ze dat haar jongere zus, Berta, is ontvoerd en gedwongen op hetzelfde schip zit. Wie kan Celeste vertrouwen? De zwierige soldaat? Of de waakzame timmerman die nog steeds aan hun zijde staat in de gevaarlijke nieuwe wereld? Madeline 'Maddee' Talbot heeft haar handen vol wanneer ze instemt om haar jongere zus Nicole na een ernstig auto-ongeluk voor een poos in huis te nemen. De jonge vrouwen groeiden uit elkaar toen Nicole aan de drugs verslaafd raakte. Maddee hoopt dat dit het begin zal zijn van een beter leven voor haar zus. Als ze een trauma uit hun kindertijd onderzoeken, krijgt Maddee niet alleen met haar zus te maken, maar ook met een schimmig figuur die Nicole in de gaten houdt. Het gebed van mijn zus, van de hand van Mindy Starns Clark en Leslie Gould, vertelt het heldhaftige verhaal van twee vrouwen die gedwongen worden te navigeren in de modderige wateren van verraad, het beschermen van hun zussen en geconfronteerd te worden met hun angsten, om uiteindelijk ware liefde te vinden. Mindy en Leslie wonnen als team de Christy Award.

Wil je het boek lezen?Gebed van mijn zus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Starns C, Mindy. Lezen Gebed van mijn zus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN