Getallen zijn je beste vrienden

Getallen zijn je beste vrienden - Vincent van der Noort | Fthsonline.com

...illen zijn? Leuke vragen om te stellen aan vrienden Overige 3: Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen? Want? Welk verhaal moet je nog steeds aanhoren van je vrienden? Getallen zijn je beste vrienden van Vincent van der Noort (boek, paperback, ISBN 9789025367770) ... Getallen zijn je beste vrienden - Athenaeum ... . Over vierkanten die ervan dromen een cirkel te zijn en priemgetallen die toeslaan wanneer je ze het minst verwacht. Over... Getallen zijn je beste vrienden. Ontboezemingen van een nerd (2011). Non-fictie, 309 pagina's. Aantal woorden: 93.700 Oplage: 3.000 With black-and-white illustrations, notes and references. Publicaties Quality Non-Fiction from Holland Najaar 2011. Uitgeverij Athenaeum ... Getallen zijn je beste vriende ... Getallen zijn je beste vrienden - Mainzer Beobachter ... . Ontboezemingen van een nerd (2011). Non-fictie, 309 pagina's. Aantal woorden: 93.700 Oplage: 3.000 With black-and-white illustrations, notes and references. Publicaties Quality Non-Fiction from Holland Najaar 2011. Uitgeverij Athenaeum ... Getallen zijn je beste vrienden (POD) ontboezemingen van een nerd. Vincent van der Noort. Getallen zijn je beste vrienden (POD) ontboezemingen van een nerd. Vincent van der Noort . Over vierkanten die ervan dromen een cirkel te zijn en priemgetallen die toeslaan wanneer je ze het minst verwacht. Over wiskundigen die vissen ... In Getallen zijn je beste vrienden komen in puzzels, doe-het-zelf- tips en verhalen de onbekendere leuke, mooie en geheimzinnige kanten van de wiskunde tot leven. Als u zich altijd (of nooit) hebt afgevraagd waarom wiskundigen van slechte woordgrappen houden, ... OMSCHRIJVING. Getallen zijn je beste vrienden 1e druk is een boek van Vincent van der Noort uitgegeven bij Atheneaeum - Polak & van Gennep. ISBN 9789025367770 Over vierkanten die ervan dromen een cirkel te zijn en priemgetallen die toeslaan wanneer je ze het minst verwacht. Getallen zijn je beste vrienden. Ontboezemingen van een nerd. Amsterdam: Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2011. augustus 01, 2011 Wat moet het prettig zijn om Vincent van der Noort als wiskundeleraar te hebben! Koop nu Getallen zijn je beste vrienden van Vincent van der Noort bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! In Getallen zijn je beste vrienden komen in puzzels, doe-het-zelf- tips en verhalen de onbekendere leuke, mooie en geheimzinnige kanten van de wiskunde tot leven. Als u zich altijd (of nooit) hebt afgevraagd waarom wiskundigen van slechte woordgrappen houden, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Vincent van der Noort
DIMENSIE
6,82 MB
BESTANDSNAAM
Getallen zijn je beste vrienden.pdf

OMSCHRIJVING

Over vierkanten die ervan dromen een cirkel te zijn en priemgetallen die toeslaan wanneer je ze het minst verwacht. Over wiskundigen die vissen het leven redden en slijmzwammen inzetten om metronetwerken te bouwen. Over een mysterieus ding genaamd E8 dat zo mooi is dat niemand het ooit in zijn geheel heeft gezien.Iedereen heeft wiskunde gehad op school, en de een bewaart daar betere herinneringen aan dan de ander. In Getallen zijn je beste vrienden komen in puzzels, doe-het-zelf- tips en verhalen de onbekendere leuke, mooie en geheimzinnige kanten van de wiskunde tot leven. Als u zich altijd (of nooit) hebt afgevraagd waarom wiskundigen van slechte woordgrappen houden, hoe je een vierdimensionale kubus maakt en wat die te maken heeft met sudoku’s, waarom 6 een volmaakt getal is of hoe het sprookje van de gulden snede afloopt, dan is dit boek voor u.

Wil je het boek lezen?Getallen zijn je beste vrienden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vincent van der Noort. Lezen Getallen zijn je beste vrienden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN