Greep krijgen op je studieloopbaan

Greep krijgen op je studieloopbaan - Paul Bloemen | Fthsonline.com

...dieloopbaan' is een handig hulpmiddel voor jou als student ... Greep Krijgen op je studieloopbaan | Boeken ... . Dit boek helpt je bij het verkrijgen van informatie over de instrumenten die bij studieloopbaanbegeleiding meestal worden ingezet, namelijk het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en het portfolio. Greep krijgen op je studieloopbaan MBO niveau 3/4 1e druk is een boek van Paul Bloemen uitgegeven bij Dekkers. ISBN 9789077333075 Boekje voor studenten MBO niveau 3/4 in het kader van studieloopbaanbegeleiding. Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? ... Greep krijgen op je studieloopbaan | 9789077333297 ... . Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl 'Greep krijgen op je studieloopbaan' is een handig hulpmiddel voor jou als student. Dit boek helpt je bij het verkrijgen van informatie over de instrumenten die bij studieloopbaanbegeleiding meestal worden ingezet, namelijk het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en het portfolio. Vergelijken - Greep krijgen op je studieloopbaan ISBN: 9789077333297 - 'Greep krijgen op je studieloopbaan' is een handig hulpmiddel voor jou als student.Dit boek helpt je bij het verkrijgen van informatie over de instrumenten die bij… 'Greep krijgen op je studieloopbaan' is een handig hulpmiddel voor jou als student. Dit boek helpt je bij het verkrijgen van informatie over de instrumenten die bij studieloopbaanbegeleiding meestal worden ingezet, namelijk het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en het portfolio. 'Greep krijgen op je studieloopbaan' helpt studenten bij het antwoorden van vragen over het beroep, zichzelf, de opleiding en zijn ontw...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Bloemen
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Greep krijgen op je studieloopbaan.pdf

OMSCHRIJVING

Greep krijgen op je studieloopbaan 1e druk is een boek van Paul Bloemen uitgegeven bij Dekkers. ISBN 9789077333297 Boek voor HBO studenten in het kader van studieloopbaanbegeleiding / LOB. 'Greep krijgen op je studieloopbaan' helpt studenten bij het antwoorden van vragen over het beroep, zichzelf, de opleiding en zijn ontwikkeling. Kortom: het geeft studenten informatie en inzicht voor het maken van keuzes tijdens hun studieloopbaan. Voor de studieloopbaanbegeleider biedt het boekje veel informatie en materiaal om te gebruiken in de begeleiding van studenten! Op de website www.oabdekkers.nl/greepopjeslb staat veel extra informatie en een uitgebreide handleiding voor de studieloopbaanbegeleider.

Wil je het boek lezen?Greep krijgen op je studieloopbaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Bloemen. Lezen Greep krijgen op je studieloopbaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN