MBO ICT - Projectmanagement

MBO ICT - Projectmanagement - Ronald Kerssies | Fthsonline.com

...end MBO-diploma. Belangrijke onderwerpen op het gebied van onderhoud van systemen en apparatuur komen in het boeiende programma aan de orde ... IT-projectmanagement trainingen en opleidingen | Computrain ... . Zo leert u storingen lokaliseren en oplossen en verdiept u zich in hard- en softwarebeheer. U wordt opgeleid door docenten uit de ... Project Management - diploma; Tijdens de opleiding schrijf je een praktijkopdracht. Hieruit moet je beheersing van de behandelde onderwerpen goed naar voren komen. Als je de praktijkopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Project Management - diploma. Computers hebb ... Opleiding HBO ICT-planning en projectmanagement | LOI ... . Als je de praktijkopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Project Management - diploma. Computers hebben geen geheimen voor je en je helpt anderen graag bij computerproblemen. Wil jij in de ICT aan de slag en ervoor zorgen dat computers en de systemen goed werken? Meld je aan voor de opleiding ICT- en mediabeheer bij MBO Utrecht. Let op: vanaf schooljaar 2020/2021 heet deze opleiding Expert medewerker IT systems and devices. Op Springest vind je 50 MBO projectmanagement opleidingen, trainingen & cursussen. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Dit is een samenvatting voor het vak projectmanagement van de opleiding HBO-ICT dat in het 1e schooljaar gegeven word. Deze samenvatting is ontzettend uitgebreid en heeft voor veel voldoendes gezorgd Werken bij de Overheid. Hoofd navigatie. Vacatures Stages Over deze site Contact Bekijk het profiel van Paméla Meerman-Versloot op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Paméla heeft 9 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Paméla en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Het managen van projecten is een vak apart; de informatiestromen zijn complex en doelen en belangen verschillen ook nog al eens. Het maakt niet uit in welke sector u werkt als projectmanager, u zult ontdekken dat projecten veel beter slagen als u de planning, doelen, taken en communicatie goed in de vingers heeft! Projectmanagement Transport & Logistiek ... MBO Projectmanagement en ICT EVC-procedures per vakgebied MBO-procedures MBO Leidinggevende Team/Afdeling/Project niveau 4 Informatie Quickscan; Het EVC-traject; Ervaringsprofiel ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Kerssies
DIMENSIE
5,46 MB
BESTANDSNAAM
MBO ICT - Projectmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

'Project' is een veelomvattend begrip. Ieder heeft zijn eigen 'projectjes', en ook in het bedrijfsleven en in organisaties wordt de term 'projecten' veel gebruikt. Een project uitvoeren en beheersen is een vak apart. Het is voor bedrijven belangrijk dat toekomstige ICT-medewerkers in projecten kunnen meewerken of hieraan leiding kunnen geven. Bedrijven en organisaties vragen hun medewerkers en stagiairs om nieuwe producten of diensten op te zetten of te verbeteren. Dit gebeurt vaak projectmatig.Er bestaat geen eenduidige manier of methode voor projectmatig werken. Er zijn meerdere 'best practices'. Dit zijn veelgebruikte methodes die goed werken in de praktijk bij het opzetten en beheersen van projecten. PRINCE2 en Agile (SCRUM) zijn hiervan bekende Europese voorbeelden, waarbij vanaf de projectstart tot het projecteinde de ontwikkeling regelmatig vloeiend naar beneden loopt.Projecten kunnen klein zijn of een enorme omvang hebben. Met dit boek wordt een basis gelegd voor verschillende projectmethoden, veelgebruikte projecttechnieken en tools binnen projectmanagement en projectmatig werken.Het is een compact boek dat concreet uitleg geeft over projectmanagement voor MBO-studenten. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten, casussen, documenttemplates en bijlagen beschikbaar. Alles is zodanig opgezet dat de geleerde vaardigheden ook toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Dit geldt voor zowel applicatieontwikkeling als ICT-beheer.

Wil je het boek lezen?MBO ICT - Projectmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Kerssies. Lezen MBO ICT - Projectmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN