Baby'S Eerste Jaar

Baby'S Eerste Jaar - Arlene Eisenberg | Fthsonline.com

...Bovendien leert je baby in dit jaar ontzettend veel ... Baby fotoboek: 70 creatieve ideeën en voorbeelden - Moeders.nu ... . Van een pasgeborene die voornamelijk slaapt en eet ontwikkelt het zich tot een mensje dat gericht kan kijken, zijn handjes en vingers leert gebruiken. Babys eerste jaar (Hardcover). Stap binnen in de wereld van Bunnies by the bay®, waar dromen veilig zijn en familie alles is. Bunnies by the bay® is... Dit jaar verscheen het eerste deel uit de nieuwe serie over peuter Kas. De twee opvolgende delen verschijnen binnenkort. ... Baby - alles over het eerste jaar van je kindje ⋆ Alles ... ... . De twee opvolgende delen verschijnen binnenkort. Voor jonge gezinnen schrijft en illustreert Pauline een serie familieboeken: o.a. het Kraambezoekboek en Baby's eerste jaar. Binnenkort verschijnt het boek Mijn kleinkind in dezelfde serie bij uitgeverij Imagebooks. De ontwikkeling van je kind gaat razendsnel, elke maand kan het iets meer. Lees over de motorische ontwikkeling, wanneer gaat het voor het eerst omrollen, staan of kruipen. Maar ook over de ontwikkeling van het zicht en de spraak en de emotionele ontwikkeling. Er worden in baby's eerste jaar heel veel mijlpalen bereikt. De ontwikkeling vindt over het algemeen van het hoofd naar de tenen plaats: eerst ontwikkelen zaken als het hoofdje rechtop houden zich en tenslotte leert het kind lopen! Ontwikkeling van de baby in het eerste jaar. De ontwikkeling van je baby in het eerste jaar. Ontwikkeling van je baby, wat leert hij veel! Je zult misschien in de eerste maand ontdekken dat je baby iedere dag wel weer iets nieuws kan. Of een baby iets leert hangt sterk af van de rijping en ontwikkeling van het zenuwstelsel: de hersenen en de zenuwbanen. Baby > Baby & feestdagen > De eerste verjaardag van je baby Het voelt als gisteren dat jullie baby ter wereld kwam, maar de tijd vliegt en je baby is opeens al 1 jaar! De stap van baby naar dreumes gaan jullie natuurlijk vieren met bezoek, taart en uiteraard cadeautjes! Het hele eerste jaar leert je baby dingen die voor ons als volwassenen zo simpel zijn, dat we er niet meer bij stil staan. Maar voor baby's zijn ze het hoogst bereikbare en dus hun piekervaringen. Zo volgen op de vaste 'patronen' de 'vloeiende overgangen.' Je merkt dan dat je baby minder houterig, minder robotachtig gaat bewegen. Bestel Baby's eerste jaar van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In dit artikel vertellen we je alles over het maken van een baby fotoboek voor het eerste jaar van je kindje. We geven je tips en inspiratie voor het maken van de leukste fotoboeken, we wijzen je de weg in de wereld v...

INFORMATIE

AUTEUR
Arlene Eisenberg
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Baby'S Eerste Jaar.pdf

OMSCHRIJVING

Een pasgeboren baby is een klein wonder. Dit kleine wonder brengt echter een hoop vragen, zorgen en twijfels met zich mee. In Baby's eerste jaar wordt alles behandeld wat ouders moeten weten over het eerste jaar van hun kindje: de verzorging, voeding, slaapgewoonten, huilbuien, gezondheid, kinderziekten, veiligheid enzovoort. De groei en ontwikkeling van het kind wordt van maand tot maand beschreven. Baby's eerste jaar is een standaardwerk met deskundige informatie en actuele ontwikkelingen en geeft antwoord op alle mogelijke vragen die ouders kunnen stellen.

Wil je het boek lezen?Baby'S Eerste Jaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arlene Eisenberg. Lezen Baby'S Eerste Jaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN