Duel in de zestien

Duel in de zestien - John van der Kamp | Fthsonline.com

...t midden, de spaghetti legs van Grobbelaar, het boekje van Jan Reker, de missers van Beckham tot de recordserie van Balotelli, Duel in de zestien geeft een nuchtere beschouwing over de finesses van de penalty, daarbij puttend uit 15 jaar wetenschappelijk onderzoek ... Duel in de zestien, John van der Kamp - Paperback ... ... . 'Duel in de zestien, De penalty wetenschappelijk ontleed' door John van der Kamp, Geert Savelsbergh - Onze prijs: €21,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Het boek Duel in de zestien, geschreven door John van der Kamp, Geert Savelsbergh, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De penalty: volgens de een - Cristiano Ronaldo - 'een loterij', volgens de ander - Johan Cruijff - 'een spe ... 2010 Uitgevers | Duel in de zestien. De penalty ... ... . Het boek Duel in de zestien, geschreven door John van der Kamp, Geert Savelsbergh, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De penalty: volgens de een - Cristiano Ronaldo - 'een loterij', volgens de ander - Johan Cruijff - 'een specialiteit, wie niet iedereen kent'. Van de eerste penaltykick op de Nederlandse velden, Neeskens' knal door het midden, de spaghetti legs van Grobbelaar, het boekje van Jan Reker, de missers van Beckham tot de recordserie van Balotelli, Duel in de zestien. Duel in de zestien. De penalty wetenschappelijk ontleed (e-boek) Het tweegevecht tussen de doelman en de schutter tijdens een shoot-out is een van de grootste drama's in de sport. De penalty: volgens de een - Cristiano Ronaldo - 'een loterij', volgens de ander - Johan Cruijff - 'een specialiteit, wie niet iedereen kent'. Van de eerste penaltykick op de Nederlandse velden, Neeskens' knal door het midden, de spaghetti legs van Grobbelaar, het boekje van Jan Reker, de missers van Beckham tot de recordserie van Balotelli, Duel in de zestien geeft een nuchtere beschouwing over de finesses van de penalty, daarbij puttend uit 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. TY - JOUR. T1 - Duel in de zestien: De adviezen op een rijtje. AU - van der Kamp, J. AU - Savelsbergh, G.J.P...

INFORMATIE

AUTEUR
John van der Kamp
DIMENSIE
10,11 MB
BESTANDSNAAM
Duel in de zestien.pdf

OMSCHRIJVING

Het tweegevecht tussen de doelman en de schutter tijdens een shoot-out is een van de grootste drama’s in de sport. De penalty. Volgens de een – Cristiano Ronaldo – ‘een loterij’. Volgens de ander – Johan Cruijff – ‘een specialiteit, wie niet iedereen kent’. Van de eerste penaltykick op de Nederlandse velden, Neeskens’ knal door het midden, de spaghetti legs van Grobbelaar, het boekje van Jan Reker, de missers van Beckham tot de recordserie van Balotelli, Duel in de zestien geeft een nuchtere beschouwing over de finesses van de penalty, daarbij puttend uit 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zo laat dit boek zien dat de doelman niet per definitie kansloos is, dat hij zelfs het schieten van de schutter kan beïnvloeden. En legt het uit waarom het benutten van een penalty zo verdraaid lastig is, en hoe een schutter kan voorkomen dat hij de bal verkeerd raakt, ook op dat ene allesbepalende moment. Duel in de zestien biedt tegelijkertijd een fascinerende inkijk in de veelomvattende studie van de bewegingswetenschappen. Kern daarbij is dat elke vaardigheid, dus ook de penalty, geleerd moet worden door (slim) te oefenen. De heldere stijl maakt dit onderwerp toegankelijk voor iedereen die uit liefhebberij of professioneel in voetbal en sport geïnteresseerd is.John van der Kamp en Geert Savelsbergh zijn onderzoekers aan de Faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hun onderzoek op het gebied van de sport en revalidatie spitst zich toe op motorisch leren en de rol van de visuele waarneming daarin.

Wil je het boek lezen?Duel in de zestien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John van der Kamp. Lezen Duel in de zestien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN