Hoofdzaken van het bestuursrecht

Hoofdzaken van het bestuursrecht - F.C.M.A. Michiels | Fthsonline.com

...srecht | ISBN 9789013131321 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Hoofdzaken van het bestuursrecht | 9789013150735 | Tweedehands ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoofdzaken van het bestuursrecht is dan ook primair bedoeld voor de eerste fase van de universitaire of hbo rechtenstudie. Maar het is als naslagwerk minstens zo bruikbaar voor rechters, advocaten en andere in de praktijk werkzame juristen die (nog) niet in het bestuursrecht zijn gespecialiseerd. gespecialiseerd. Dit is de samenvatting van het boek "Hoofdzaken van het bestuursre ... Zeer goede samenvatting: boek "Hoofdzaken van het ... ... . gespecialiseerd. Dit is de samenvatting van het boek "Hoofdzaken van het bestuursrecht". De auteur(s) van het boek is/zijn . Het ISBN van dit boek is 9789013119664 of 9013119662. Deze samenvatting is geschreven door studenten die effectief studeren met de studietool van Study Smart With Chris. Samenvatting 'Hoofdzaken van het bestuursrecht' H. 1 Inleiding Bestuursrecht - betrekking openbaar bestuur, alle beleidsterreinen, en op zijn relatie tot burgers. Openbaar bestuur: besturen van gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries en vele andere overheidsinstanties Hallo! Op zoek naar een Hoofdzaken van het bestuursrecht-boek geschreven door auteur Freddy Michiels? Registreer u op onze website mmark.nl en download gratis boeken! Samenvatting hoofdzaken van het bestuursrecht Michiels - hoofdstuk 7 hoofdzaken van het bestuursrecht. hoofdstuk 7 hoofdzaken van het bestuursrecht. Universiteit / hogeschool. Tilburg University. Vak. Bestuursrecht 660103. Titel van het boek Hoofdzaken van het Bestuursrecht; Auteur. Felix Cornelis Maria Anthonius Michiels. Academisch jaar. 2012 ... Bestel: Hoofdzaken van het bestuursrecht Bestel Hoofdzaken van het bestuursrecht met ISBN/EAN 9789013033403 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres....

INFORMATIE

AUTEUR
F.C.M.A. Michiels
DIMENSIE
4,43 MB
BESTANDSNAAM
Hoofdzaken van het bestuursrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een uitstekende inleiding in het bestuursrecht. Bijzondere aandacht is besteed aan de wensen van studenten ten aanzien van een inleidend studieboek als dit. Door de auteur is daartoe intensief samengewerkt met een klankbordgroep van eerstejaarsstudenten. Het bevat veel casusmateriaal; de hoofdstukken zijn opgebouwd rond een of meer casussen. Het boek is mede daardoor juist voor beginners zeer toegankelijk. Het boek is zowel geschikt voor het begin van de rechtenstudie als voor HBO-opleidingen. Ook studenten van andere dan juridische opleidingen die bestuursrechtelijke keuzevakken als Milieurecht en Ruimtelijk Bestuursrecht willen doen, kunnen door dit boek op een goede manier kennismaken met het bestuursrecht. Het is tevens bruikbaar voor die praktijkjuristen die slechts af en toe met bestuursrecht te maken krijgen en hun kennis op dat gebied willen vernieuwen.

Wil je het boek lezen?Hoofdzaken van het bestuursrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.C.M.A. Michiels. Lezen Hoofdzaken van het bestuursrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN