Wat elke professional over verslaving moet weten

Wat elke professional over verslaving moet weten - Jaap van der Stel | Fthsonline.com

...Guus Schrijvers "Wat elke professional over verslaving moet weten, canon verslaving" aan Annemiek Bolhuis, plaatsvervangend directeur generaal volksgezondheid van VWS aan ... Wat elke professional over verslaving moet weten - Stuvia ... . Wat elke professional over verslaving moet weten / druk 1 Buisman, W ... Wat elke professional over verslaving moet weten | ISBN 9789036818070 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wat elke professional over verslavingspreventie moet weten is een handzame inleiding in de verslavingspreventie voor iedereen die er in zijn beroep mee te maken krijgt ... Wat elke professional over verslaving moet weten ... ... . Wat elke professional over verslavingspreventie moet weten is een handzame inleiding in de verslavingspreventie voor iedereen die er in zijn beroep mee te maken krijgt of gaat krijgen.. Professionals in vele settings komen in aanraking met verslavingsgedrag. Verpleegkundigen, opvoedondersteuners, werkers in de verslavingszorg en de GGZ, maatschappelijk werkers, beleidsmedewerkers welzijn en ... Wat elke professional over verslaving moet weten is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wat elke professional over verslaving moet weten PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Wat elke professional over verslaving moet weten...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap van der Stel
DIMENSIE
3,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat elke professional over verslaving moet weten.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is onmisbaar voor alle personen die zich, professioneel of in lerende of opleidende rol, in of rond de verslavingszorg bewegen. Het is een unieke publicatie op gebied van kennisoverdracht, bekwaamheidsontwikkeling, onderwijs en opleiding. Dit gedegen overzicht van de belangrijkste onderdelen van verslaving en verslavingszorg kan beschouwd worden als canon en tegelijkertijd als 'body of knowledge' van dit vakgebied. De focus is in dit boek gericht op gebruik, misbruik en afhankelijkheid van psychoactieve stoffen, met name op alcohol, heroïne, cocaïne en cannabis.Hoewel de verslavingszorg in Nederland al meer dan een eeuw bestaat, is er niet eerder een handleiding verschenen dat specifiek voor het hoger onderwijs (m.n. HBO) is geschreven. Aan dit boek liggen geselecteerde teksten - tientallen artikelen, handboeken, richtlijnen en literatuurstudies - ten grondslag die qua actualiteit, leesbaarheid en empirische onderbouwing voldoen aan de hoge normen die de Raad voor Bekwaamheidsontwikkeling stelt. Deze Raad heeft de opdracht om 'moderne verslavingskunde' te bevorderen in opleidingen, trainingen en na- en bijscholing van professionals in de gezondheidszorg.De handleiding kent 4 hoofdstukken: Middelen, gebruik en gebruiker Misbruik en verslaving Maatschappelijke gevolgen en overheidsbeleid Behandeling en begeleiding bij verslaving Om ruimte te besparen wordt in de tekst verwezen naar websites wanneer daar uitmuntende en actuele overzichten en praktische informatie over hulpverlening staan.Voor wie?Voor het hoger beroepsonderwijs en iedereen die werkzaam is in de verslavingszorg of geinteresseerd is in verslavingskunde.

Wil je het boek lezen?Wat elke professional over verslaving moet weten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap van der Stel. Lezen Wat elke professional over verslaving moet weten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN