De toekomst is nu

De toekomst is nu - R. Herman | Fthsonline.com

... van de Poëzieweek: De toekomst is nu! De tweede spreker, Willem Peter de Ridder, nam ons mee naar de toekomst ... De toekomst is NU - Annderverhaal ... . De toekomst die nu is! Willem Peter vertelde over de 4 e industriële revolutie waarin de exponentiële ontwikkeling van technologie zich aandient. Waarin steeds meer concrete toepassingen van bijvoorbeeld robotisering en kunstmatige intelligentie zich aandienen. "De toekomst is veel interessanter dan het verleden. ... Ze navigeren door de informatie op hun beeldscherm zoals we nu ook al een Xbox kunnen bedienen. Om opstan ... De toekomst is nú - Balans van de Leefomgeving 2014 - PBL ... ... . ... Ze navigeren door de informatie op hun beeldscherm zoals we nu ook al een Xbox kunnen bedienen. Om opstandige arrestanten te bedwingen hangt aan de riem van de agenten een moderne versie van de Taser, de Sick Stick. De toekomst is nu. De komende maanden worden besluiten genomen met gevolgen op lange termijn voor militaire uitgaven en wapenproductie. De wapenindustrie heeft recentelijk delen van haar productie verplaatst van zwaarden naar ploegscharen om te helpen bij het produceren van de medische apparatuur die nodig is om het coronavirus te bestrijden. De 8ste Poëzieweek start op donderdag 30 januari 2020 in Vlaanderen en Nederland met Gedichtendag. Het thema van dit jaar is 'De toekomst is nu'. We mogen ook 5 duotickets weggeven voor de startshow!...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Herman
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
De toekomst is nu.pdf

OMSCHRIJVING

''Sta ons toe jullie een Geloofsbelijdenis Nieuwe Tijd te geven die jullie kunnen integreren, beoefenen en waar jullie mee kunnen leven. Die gaat elke religieuze doctrine te boven en kan door iedereen worden uitgeoefend, ongeacht je spirituele overtuigingen. Ik ben Aartsengel Michaël.''1 Houd met heel je wezen van je Vader/Moeder God. Houd onvoorwaardelijk van jezelf als een goddelijke vonk van de Schepper. Houd van alle anderen zoals je van jezelf houdt. 2 Weet dat jullie beheerders zijn van de Aarde en alle levensvormen die op Aarde voorkomen. Bescherm, bewaar en respecteer alle vormen van leven.3 Leef je leven in vreugde en met de spontaniteit en verrukking van een kind. Geniet van de levensreis en streef ernaar je aardse missie naar beste vermogen te volbrengen.4 Handhaaf een constante houding van dankbaarheid en leef elke dag alsof Spirit als waarnemer op je schouder zit.5 Je doel is om terug te keren naar evenwicht in lichaam, geest en spirit.6 Zoek je waarheid en eis die op. En breng die waarheid dan met integriteit in de praktijk. Gun iedereen datzelfde recht.7 Leer en gebruik de Universele Wetten van Manifestatie.8 Deel de wijsheid die je hebt opgedaan met anderen.9 Eis je goddelijke geboorterecht op.10 Doe elke dag een beroep op je machtige Ik-Ben-Aanwezigheid om je te overstralen en te leiden en luister dan naar de innerlijke aansporingen.Ronna Herman is tevens de auteur van 'De Gouden Belofte', 'Je heilige zoektocht' en 'Laat het Licht zijn'.

Wil je het boek lezen?De toekomst is nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Herman. Lezen De toekomst is nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN